سروتونین پایین و افسردگی
افسردگی یک بیماری روانی بسیار شایع است. گزینه های درمانی برای افسردگی فردی هستند و ممکن است شامل استفاده از داروها و درمان باشد. و محققان این نظریه را مطرح کرده اند که سطوح پایین سروتونین باعث افسردگی می شود. و دادههای حاصل از یک بررسی سیستماتیک اخیر، شواهد کمی برای ارتباط سطح سروتونین با افسردگی یافتند. و افسردگی بالینی یکی از شایع ترین بیماری های روانی است که میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد.
ماهان مدیکال مرجع تخصصی عرضه انواع جوراب واریس در یرند های معتبر داخلی و خارجی
و در حالی که چندین عامل در ایجاد افسردگی نقش دارند، یک ایده رایج این است که به عدم تعادل شیمیایی در مغز، به ویژه سطوح پایین ماده شیمیایی سروتونین مربوط می شود. و با این حال، ممکن است داده های کمتری نسبت به آنچه که محققان در ابتدا تصور می کردند، از این نظریه حمایت کند. و یک بررسی سیستماتیک اخیر که در مولوکولار، منتشر شد، نشان داد که شواهد کمی برای حمایت از این تصور وجود دارد که افسردگی با سطوح پایین سروتونین مرتبط است.
.
جهت مشاوره با کارشناسان ماهان مدیکال در خصوص انواع مچ بند و مشاهده لیست قیمت ها به ما تماس بگیرید.
.
درمان افسردگی
افسردگی بالینی یک بیماری روانی جدی است که کیفیت زندگی و رفاه را تحت تاثیر قرار می دهد. سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان می کند که حدود 280 میلیون نفر از مردم با منبع معتبر در سراسر جهان با افسردگی زندگی می کنند. و افراد مبتلا به افسردگی علائم مختلفی را تجربه می کنند که بر خلق و خوی، احساسات و توانایی آنها برای انجام زندگی روزمره تأثیر می گذارد. و درمان افسردگی اغلب شامل چندین رویکرد است. برای مثال، افراد مبتلا به افسردگی ممکن است از درمان شناختی رفتاری، استفاده کنند تا به آنها کمک کند تا از طریق ادراکات و الگوهای فکری، یا سایر اشکال گفتار درمانی، از جمله مشاوره و روان درمانی، کار کنند. سایر تغییرات سبک زندگی را نیز می توان در نظر گرفت. و درمان همچنین ممکن است شامل استفاده از داروهای ضد افسردگی مانند مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین باشد. مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین، سطح سروتونین را در بدن افزایش می دهند. و سروتونین یک انتقال دهنده عصبی است که ممکن است بر خلق و خو و رفتار افراد تاثیر بگذارد و مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین می توانند در درمان علائم افسردگی موثر باشند. و با این حال، این نظریه که سطح سروتونین به طور جدایی ناپذیری با این وضعیت مرتبط است به دهه 1960 باز می گردد. مروری که اخیراً در منتشر شده است، اکنون این مفهوم دیرینه را مورد مناقشه قرار می دهد.
ارتباط افسردگی با سروتونین پایین
این بررسی دادههای حاصل از بررسیهای سیستماتیک، متاآنالیزها و مطالعات پایگاه داده بزرگ را مورد بررسی قرار داد. محققان مطالعات حیوانی یا مطالعاتی را که بر روی انواع فرعی افسردگی مانند افسردگی پس از زایمان یا افسردگی در افراد دارای شرایط فیزیکی خاص مانند پارکینسون متمرکز شده بودند، وارد نکردند. و تحقیقات آنها شامل 17 مطالعه در تجزیه و تحلیل آنها بود. در تجزیه و تحلیل تک متا، شواهد ضعیفی وجود داشت مبنی بر اینکه سطوح پایین تریپتوفان ممکن است بر افراد دارای سابقه خانوادگی افسردگی تأثیر بگذارد. و تریپتوفان میزان سروتونین موجود را کاهش می دهد. با این حال، بیشتر دادهها نشان میدهند که افسردگی با سطوح پایین سروتونین مرتبط نیست یا سطح پایین سروتونین باعث افسردگی میشود. و محققان همچنین شواهدی را یافتند که از این ایده حمایت می کند که استفاده طولانی مدت از داروهای ضد افسردگی ممکن است سطح سروتونین را در بدن کاهش دهد. آنها اشاره می کنند که تحقیقات بیشتری برای بررسی اثرات طولانی مدت داروهای ضد افسردگی بر بدن مورد نیاز است. و آنها همچنین خاطرنشان می کنند که کیفیت بررسی های موجود در تجزیه و تحلیل خود متغیر بود. و محققان در جمع آوری و روش های تجزیه و تحلیل داده ها دقیق بودند. با این حال، آنها خاطرنشان می کنند که بررسی آنها هنوز دارای چندین محدودیت است. به عنوان مثال، آنها اشاره می کنند که برخی از مطالعات غیر ژنتیکی شامل تاثیر استفاده قبلی از داروهای ضد افسردگی را در نظر نگرفته و دارای حجم نمونه کوچکی هستند. و توانایی آنها برای تجزیه و تحلیل مؤلفه هایی مانند مخدوش کردن بر اساس آنچه در مطالعات انجام شده بود محدود بود و برخی از داده ها قدیمی تر بودند که نشان دهنده نیاز به تحقیقات بیشتر است. و داده های موجود نشان می دهد که سطوح پایین سروتونین باعث افسردگی نمی شود. با این حال، این بدان معنا نیست که پزشکان استفاده از داروهای ضد افسردگی را به عنوان یک گزینه درمانی متوقف کنند. در عوض، این امر مستلزم تحقیقات بیشتر در مورد اینکه چرا داروهای ضدافسردگی به روشی عمل می کنند، می باشد.
منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال
سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - مغز و اعصاب,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - روانشناسی,