کافئین و میگرن
نویسنده
1401/08/05 14:00:00
0 نظر
گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : تغذیه,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,
برای برخی افراد، مصرف کافئین می تواند علائم میگرن را تحریک کند. با این حال، دیگران ممکن است متوجه شوند که این به کاهش درد آنها کمک می کند، به خصوص در ترکیب با سایر داروها. دانشمندان مطمئن نیستند که چرا افراد واکنش های متفاوتی دارند. کافئین یک محرک است که در بسیاری از نوشیدنی ها و غذاها از جمله قهوه، چای و شکلات وجود دارد. بسیاری از مردم آن را بدون هیچ مشکلی مصرف می کنند، اما برای کسانی که میگرن دارند، می تواند مفید باشد یا مضر باشد. اینکه آیا یک فرد کافئین را برای علائم میگرن خود مفید می داند یا خیر، بستگی به پاسخ فردی او به این ماده دارد. این مقاله رابطه بین سردرد، میگرن و کافئین را مورد بحث قرار می دهد و اینکه چگونه استفاده از کافئین ممکن است به این شرایط کمک کند یا مانع از آن شود.
آیا کافئین به میگرن کمک می کند؟
کافئین به برخی از افراد مبتلا به میگرن کمک می کند، اما نه همه. برخی از افراد ممکن است متوجه شوند که این ماده به تسکین علائم آنها کمک می کند، در حالی که برخی دیگر متوجه می شوند که آنها را تحریک یا بدتر می کند. قبل از حمله میگرن، رگ های خونی بدن می توانند گشاد شوند. پیش از این، دانشمندان فکر می کردند که این همان چیزی است که باعث درد میگرن می شود. کافئین رگ های خونی را منقبض می کند، که ممکن است توضیح دهد که چرا به کاهش درد برای برخی افراد کمک می کند. با این حال، نقش اتساع عروق در میگرن نامشخص است. اکنون دانشمندان میدانند که میگرن یک بیماری عصبی است و هنوز در حال یادگیری مکانیسمهایی هستند که باعث ایجاد آن میشوند. کافئین همچنین می تواند اثربخشی سایر داروهای مسکن را تا 40 درصد افزایش دهد.
آیا کافئین می تواند باعث میگرن شود؟
بله، خود کافئین می تواند به عنوان محرک برای میگرن عمل کند. تحقیقات نشان می دهد که قهوه یک محرک میگرن برای 6.3٪ تا 14.5٪ منبع مورد اعتماد افراد است. در افرادی که به کافئین حساسیت دارند، این ماده ممکن است شدت سردرد را افزایش داده و طولانیتر کند.
آیا ترک کافئین می تواند باعث میگرن شود؟
بله، ترک کافئین همچنین می تواند باعث بروز حملات میگرنی شود. با مصرف منظم کافئین، مغز می تواند تحمل کند. اگر مغز یک فرد انتظار دوز مشخصی از کافئین را داشته باشد و میزان مصرف آن کاهش یابد، ممکن است فرد ترک کافئین را تجربه کند. علائم ترک کافئین شامل علائمی شبیه میگرن است، مانند:
- سردرد
- خستگی
- مشکل در تمرکز
- حالت تهوع
چرا افراد مبتلا به میگرن به کافئین واکنش متفاوتی نشان می دهند؟
کارشناسان مکانیسم های کافئین روی مغز را به طور کامل درک نمی کنند، اما برخی از اهداف خاص آن را می دانند. کافئین بر یک ماده شیمیایی در مغز به نام آدنوزین تأثیر می گذارد. سطح این ماده شیمیایی در هنگام حملات میگرنی منبع قابل اعتماد افزایش می یابد. آدنوزین به گیرنده های سلول های مغز می چسبد، فعالیت الکتریکی را کاهش می دهد و رگ های خونی را گشاد می کند. کافئین این گیرنده ها را مسدود می کند و اثرات آنها را متوقف می کند، که ممکن است به کاهش درد برای برخی افراد کمک کند. با این حال، در کسانی که به طور منظم کافئین مصرف میکنند، این ماده تأثیرات کمتری بر فعالیت مغز و اندازه رگهای خونی دارد. مصرف منظم و طولانی مدت کافئین ممکن است تعداد و عملکرد گیرنده های آدنوزین را تغییر دهد و به تحمل کافئین و کاهش اثرات آن بر علائم میگرن کمک کند.
آیا کافئین به میگرن کمک می کند یا باعث تحریک میگرن می شود؟
تنها راه برای اطمینان از اینکه کافئین به علائم میگرن کمک می کند یا ایجاد می کند، آزمایش آن است. افراد می توانند این کار را از چند طریق انجام دهند:
- کافئین را در طول یک دوره آزمایش کنید: افرادی که به ندرت کافئین مصرف می کنند ممکن است از امتحان آن به تنهایی یا ترکیب آن با داروهای مسکن در طول یک دوره سود ببرند.
- یادداشت روزانه: افرادی که به طور منظم کافئین مصرف می کنند ممکن است متوجه شوند که کافئین به یادداشت روزانه علائم کمک می کند. برای این گزینه، آنها باید زمان مصرف کافئین و زمان تجربه علائم را ثبت کنند. اگر الگویی وجود داشته باشد، کافئین ممکن است محرک باشد.
- کاهش مصرف کافئین: کاهش مداوم مصرف کافئین ممکن است به افراد این امکان را بدهد که ببینند آیا به دلیل ترک کافئین دچار میگرن می شوند یا اینکه علائم آنها بدون مصرف کافئین بهبود می یابند.
- اگر کسی مشکوک است که کافئین باعث علائم میگرن می شود، باید با پزشک صحبت کند. آنها ممکن است به ابداع برنامه ای برای کمک به افراد کمک کنند تا کافئین را ترک کنند و از علائم احتمالی ترک اجتناب کنند.
منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال
سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - تغذیه,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,ارسال یک نظر
مطالب گوناگون
فیبروم های رحمی
1401/08/28 08:00:02
0
فروش سهام تغذیه بیمارستان سینا سمنان
1390/10/29 19:19:40
0
آمفیزم و برونشیت مزمن
1401/06/08 14:00:01
0
بی خوابی برگشتی
1402/02/12 14:00:01
0
هایپرتایمزی چیست؟
1401/07/06 02:52:01
0