چشم های صورتی
چشم صورتی یا ملتحمه ، یک وضعیت چشم است که باعث می شود چشم صورتی و تحریک شود. باکتری ها ، ویروس ها و آلرژن ها می توانند باعث ایجاد چشم صورتی شوند. علائم اغلب بدون درمان برطرف می شود ، اما داروهای خانگی می توانند به آنها کمک کنند. و چشم صورتی اصطلاحی برای التهاب کانجکتیو است ، غشایی که چشم را پوشانده و داخل پلک ها را خط می کند. و چشم صورتی به طور معمول هنگامی که علت دیگر قابل استفاده نباشد بهتر می شود ، به این معنی که عفونت از بین رفته است یا واکنش آلرژیک متوقف شده است. در این میان ، فشرده های خنک ، بهداشت مناسب چشم ، قطره چشم و داروهای بدون نسخه ممکن است به کاهش ناراحتی کمک کند. همچنین، در این مقاله پنج داروهای خانگی سریع و آسان برای چشم صورتی مورد بحث قرار می گیرد. همچنین به دنبال راه هایی برای جلوگیری از گسترش آن است و توضیح می دهد که شخص باید به دنبال کمک پزشکی باشد.
1. از یک کمپرس خنک استفاده کنید.
چشم صورتی باعث التهاب در اطراف چشم می شود. این می تواند تحریک کننده باشد و در بعضی مواقع ممکن است دردناک باشد. کمپرس خنک ممکن است به کاهش التهاب کمک کرده و این علائم را تسکین دهد. فرد می تواند با خیساندن یک دستشویی تمیز یا حوله دستی در آب سرد ، یک کمپرس خنک بسازد و هرگونه آب اضافی را از بین ببرد. آنها می توانند چند دقیقه پارچه را روی چشم آسیب دیده نگه دارند. اگر عفونت علت چشم صورتی باشد ، استفاده مجدد از دستشویی مهم است. انجام این کار ممکن است عفونت را به چشم دیگر یا سایر اعضای خانواده گسترش دهد. درعوض ، فرد باید برای هر کمپرس و لباسشویی مورد استفاده در آب گرم از یک دستشویی تمیز استفاده کند.
2. پارچه مرطوب تمیز
افراد دارای چشم صورتی باکتریایی ممکن است دریابند که تخلیه ضخیم یا چرک از چشم نشت می کند. پویو، به سرعت خشک می شود و پوسته ای را در امتداد لبه های پلک ها تشکیل می دهد. این پوسته ممکن است در باز کردن چشم مشکل ایجاد کند. افراد می توانند از یک پارچه گرم و مرطوب استفاده کنند تا چرک را از چشم و مژه ها جدا کنند. آنها همچنین ممکن است دریابند که یک دوش گرم به از بین بردن پوسته خشک کمک می کند.
3. قطره چشم
مردم می توانند از اشکهای مصنوعی برای تسکین تحریک یا سوزش در چشم استفاده کنند. اشکهای مصنوعی نوعی قطره چشم است که افراد می توانند از داروخانه خریداری کنند. قطره های چشم ممکن است به خصوص هنگامی که فرد به دلیل آلرژی چشم صورتی داشته باشد به خصوص مفید باشد زیرا می تواند به تمیز کردن چشم و از بین بردن آثار آلرژن کمک کند.
4. داروهای تسکین دهنده درد
برخی از داروهای او تی سی، ممکن است به تسکین درد چشم صورتی کمک کند ، اما آنها آن را درمان نمی کنند. داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی، مانند ایبوپروفن ، ممکن است به التهاب کمک کند. داروی آلرژی همچنین ممکن است علائم چشم صورتی آلرژیک را تسکین دهد. این داروها از جمله منابع قابل اعتماد از جمله:
- آنتی هیستامین های خوراکی
- مهار کننده های سلول ماست
برای شخص مهم است که، به یاد داشته باشید که حتی اگر علائم بهبود یابد ، ممکن است هنوز هم عفونت داشته باشند.
5. از لمس کردن چشم خودداری کنید
انواع خاصی از چشم صورتی مانند چشم صورتی باکتریایی یا ویروسی بسیار مسری است. لمس کردن چشم می تواند عفونت را به چشم دیگر یا افراد دیگر گسترش دهد. همچنین ممکن است علائم را تشدید کند.همچنین، اگر شخصی نیاز به لمس چشمان خود داشته باشد، مانند هنگام تمیز کردن آنها ، باید قبل و بعد از آن دستان خود را کاملاً بشویید. مهم نیست که از هرگونه بافت ، لباسشویی یا حوله هایی که با چشم آسیب دیده در تماس بوده اند استفاده مجدد کنید. فرد همچنین باید تا زمانی که علائم از بین نرود ، از پوشیدن لنزهای تماسی یا آرایش چشم خودداری کند.
درمان انواع مختلف چشم صورتی
از آنجا که چشم صورتی دلایل احتمالی متعددی دارد ، چندین گزینه درمانی نیز دارد. سه دلیل اصلی چشم صورتی عبارتند از:
- ویروس
- باکتری
- آلرژن ها ، مانند گرده یا پتک حیوان خانگی
تشخیص چشم صورتی باکتریایی نسبتاً آسان است زیرا چشم آن را تحت تأثیر قرار می دهد و اغلب باعث ایجاد عطر و بوی ضخیم می شود. در مقابل ، تخلیه از چشم صورتی ویروسی و آلرژیک بیشتر شبیه آب است. عفونت های ویروسی معمولاً بدون درمان در طی 1 تا3 منبع هفته ، پاک می شوند. منبع محور ، یک عفونت تبخال باعث ایجاد چشم صورتی می شود. در صورت وقوع این فرد باید با پزشک صحبت کند ، زیرا برای جلوگیری از عوارض به داروهای ضد ویروسی احتیاج دارند. و عفونت های باکتریایی ممکن است طی 2 تا 5 روز بدون درمان بهبود یابد ، اگرچه افت چشم آنتی بیوتیک می تواند باعث بهبودی شود. آنتی بیوتیک ها به هیچ نوع دیگری از چشم صورتی کمک نمی کنند. در موارد چشم صورتی آلرژیک ، هنگامی که فرد دیگر در معرض آلرژن قرار نگیرد ، علائم بهبود می یابد.
منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال
سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - عارضه های چشمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,