دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

قارچ جادویی و افسردگی

نویسنده Mahan Medical 1401/08/18 14:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : تغذیه,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

افسردگی مقاوم به درمان حدود 30 درصد از افراد مبتلا به اختلال افسردگی اساسی را تحت تاثیر قرار می دهد. یک کارآزمایی بالینی 22 سایتی نشان می دهد که یک نسخه سنتز شده از ماده شیمیایی روانگردان سینوسایبین، به کاهش علائم افسردگی در افراد مبتلا به افسردگی مقاوم به درمان کمک می کند. دانشمندان برخی از عوارض جانبی نامطلوب این درمان از جمله افکار خودکشی را گزارش کردند. تخمین زده می شود که 30٪ از افراد مورد اعتماد مبتلا به اختلال افسردگی اساسی، افسردگی مقاوم به درمان دارند. این بدان معناست که وضعیت آنها به داروهایی که پزشکان معمولا تجویز می کنند پاسخ نمی دهد. در طول سال‌ها، محققان استفاده از روان‌گردان‌ها را مورد بررسی قرار داده‌اند، موادی که خلق و خو، افکار یا حواس فرد را تغییر می‌دهند، به عنوان یک گزینه درمانی برای افسردگی مقاوم به درمان. یکی از این داروهای روانگردان سیلوسایبین است. تحقیقات گذشته نشان می دهد که سیلوسایبین اثرات ضد افسردگی در افراد مبتلا به  کاهش علائم افسردگی در بیماران مبتلا به افسردگی مقاوم به درمان را ارائه می دهد. و اکنون، یک کارآزمایی بالینی چند مرکزی که در 22 سایت بین المللی از جمله موسسه روانپزشکی، روانشناسی و علوم اعصاب، در کینگز کالج لندن و جنوب لندن و بنیاد انجام شده است، طبق گزارش ها، بزرگترین مطالعه تا به امروز است که نوع خاصی از بیماری را نشان می دهد. سیلوسایبین درمانی به کاهش علائم افسردگی در افراد مبتلا به افسردگی مقاوم به درمان کمک می کند. و با این حال، محققان برخی از عوارض جانبی نامطلوب استفاده از این سیلوسایبین درمانی را گزارش کردند، از جمله سردرد، حالت تهوع، سرگیجه، خستگی و افکار خودکشی.

افسردگی مقاوم به درمان چیست؟

اگر افسردگی مقاوم به درمان، که به عنوان افسردگی بالینی نیز شناخته می شود، به افسردگی مقاوم به درمان مبتلا می شود. علائم افسردگی مقاوم به درمان عبارتند از:

  • علائم پس از مصرف داروهای تجویز شده به مدت حداقل 10 هفته کاهش نمی یابد
  • افزایش طول و یا دفعات اپیزودهای افسردگی
  • بهبود کوتاه مدت بلافاصله پس از بازگشت علائم افسردگی
  • اضطراب شدید

افسردگی مقاوم به درمان ممکن است رخ دهد اگر فردی:

  • به طور طبیعی به برخی از داروهای ضد افسردگی از جمله دلایل ژنتیکی مقاوم است
  • در طول مدت کامل تجویز شده روی داروهای خود نمی ماند
  • دارای سایر شرایط سلامتی است که ممکن است بر افسردگی آنها تأثیر بگذارد، مانند بیماری قلبی یا مشکلات تیروئید.

زنان دو برابر مردان در معرض خطر ابتلا به افسردگی مقاوم به درمان هستند و مطالعات منبع معتبر نشان داده است که زنان مبتلا به افسردگی بیشتر احتمال دارد که را تجربه کنند. سایر افرادی که در معرض خطر بیشتر افسردگی مقاوم به درمان هستند عبارتند از:

  • کسانی که قبلا تشخیص افسردگی داشتند
  • افرادی که اختلالات مصرف مواد را تجربه می کنند
  • افرادی که برای درمان دردهای مزمن از مواد افیونی استفاده می کنند.

سیلوسایبین چیست؟

سیلوسایبین یک ماده شیمیایی روانگردان است که به طور طبیعی در انواع خاصی از قارچ هایی که در ایالات متحده آمریکا، آمریکای جنوبی و مکزیک رشد می کنند، وجود دارد. به همین دلیل است که گاهی از آن به عنوان، قارچ جادویی یاد می شود. دکتر دیوید مریل، روانپزشک و مدیر مرکز سلامت مغز اقیانوس آرام موسسه علوم اعصاب اقیانوس آرام در مرکز بهداشت پراویدنس سنت جان در سانتا گفت، سیلوسایبین موجود در قارچ برای قرن ها در جمعیت های بومی برای دلایل و مراسم درمانی و مذهبی استفاده می شود. او خاطرنشان کرد، در ایالات متحده در اواسط دهه 1900، از آن برای درمان اعتیاد، افسردگی، و مواردی مانند اختلال استرس پس از سانحه، استفاده می شد. اداره اجرای داروی ایالات متحده، سیلوسایبین را به عنوان یک ماده برنامه 1 در نظر می گیرد، به این معنی که در حال حاضر برای استفاده پزشکی در ایالات متحده پذیرفته نشده است، با این حال، سازمان غذا و دارو، اخیراً یک برنامه دارویی جدید تحقیقاتی را برای استفاده تأیید کرده است.

سیلوسایبین در درمان اختلال خوردن

دکتر مریل گفت، این علاقه مجدد به استفاده از ترکیبات روانگردان وجود دارد، با سینوسایبین، که پیشتاز این موضوع است. سیلوسایبین در حال حاضر برای افسردگی مقاوم به درمان بسیار مورد بررسی قرار گرفته است. و بنابراین این واقعاً یک سؤال حقوقی و سیاسی است که چقدر داده برای قانونی شدن سیلوسایبین کافی است، با توجه به اینکه اثربخشی آن برای دهه ها، اگر نه قرن ها به خوبی ثابت شده است. او ادامه داد، نتایج آزمایش‌هایی مانند این واقعاً نشان‌دهنده استفاده از سازمان غذا و دارو برای افسردگی مقاوم به درمان است، که امیدواریم نه تنها قانونی شدن، بلکه در نهایت پوشش بیمه‌گرانی مانند، مدیکیر، را نیز افزایش دهد. معمولاً برنامه‌های سلامت تجاری از تصمیمات مدیکر پیروی می‌کنند. بنابراین در یک دنیای ایده‌آل، این داده‌ها نه تنها برای قانونی‌سازی سیلوسایبین، بلکه پوشش بیمه‌ای برای بهبود دسترسی به کار خواهند رفت.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

 

 

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - تغذیه,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن