شرایطی که می تواند باعث درد ماهیچه ها شود
فیبرومیالژیا
فیبرومیالژیا شرایطی است که باعث می شود ماهیچه ها دردناک شوند و احساس کنید که دچار گرفتگی ماهیچه شده اید. اگر به این عارضه دچار هستید، ممکن است نسبت به دیگران به درد حساس تر باشید. همچنین درد را در سراسر بدن خود احساس خواهید کرد ، در هر دو طرف و بالا و پایین کمر. همچنین ممکن است همواره احساس خستگی کنید یا با عارضه مه مغزی روبرو شوید.
بیماری لایم
در 3 تا 30 روز اول پس از گزش کنه آلوده به بیماری لایم ، ممکن است متوجه درد ماهیچه ها و مفاصل همراه با بثورات ، تورم غدد لنفاوی ، تب و لرز شوید. اگر این علائم را دارید ، به پزشک مراجعه کنید. در صورت عدم درمان ، بیماری لایم می تواند باعث سفت شدن مفاصل و دردناک شدن آن در دراز مدت شود.
همچنین جهت خرید انواع تجهیزات پزشکی به فروشگاه آنلاین ماهان مدیکال مراجعه کنید.
آرتروز
آرتروز انواع مختلفی دارد. بسیاری از آنها باعث سفتی ، تورم ، قرمزی و کاهش دامنه حرکت در مفاصل شما می شوند. وقتی نمی توانید مفاصل خود را حرکت دهید ، ماهیچه های اطراف آنها سفت و دردناک می شوند. شانس شما برای ابتلا به آرتروز با افزایش سن افزایش می یابد.
شما میتوانید جهت خرید انواع ماسک به فروشگاه آنلاین تجهیرات پزشکی ماهان مدیکال مراجعه کنید.
رابدومیولیز
ورزشکاران استقامتی ، آتش نشانان ، افراد ارتش و همچنین افراد مسنی که نمی توانند به مدت طولانی از زمین بلند شوند ، بیشتر در معرض ابتلا به رابدومیولیز هستند. این بیماری نادر باعث درد ، ضعف و تورم ماهیچه ای به دلیل تجزیه بافت ماهیچه ای می شود. و حتی می تواند تهدید کننده زندگی باشد. برخی از داروها، آسیب ماهیچه ای و کم آبی شدید یا گرم شدن بیش از حد نیز می توانند باعث ایجاد بیماری شوند.
جهت خرید انواع دستگاه اکسیژن ساز به فروشگاه اینترنتی تجهیرات پزشکی ماهان مدیکال مراجعه کنید.
کووید -19
یکی از شایع ترین علائم اولیه COVID-19 ، بعد از تب ، سرفه و گلودرد ، درد و ضعف عضلانی است. هرچه میزان درگیری بدن با بیماری COVID-19 شدیدتر باشد ، ممکن است این علائم عضلانی طولانی تر باشد.
لطفا جهت خرید انواع ماسک سه بعدی به فروشگاه اینترنتی تجهیرات پزشکی ماهان مدیکال مراجعه کنید.
آنفولانزا
احساس درد و درد عضلانی که در هنگام بروز آنفولانزا ایجاد می شود ، نتیجه واکنش سیستم ایمنی بدن شما به ویروس است ، نه خود آنفولانزا. گرچه سرماخوردگی معمولی و مشکلات سینوسی نیز می توانند باعث بدن درد شوند ، اما بدن درد و درد عضلانی که در طول بیماری آنفولانزا احساس می کنید شدیدتر است.
شما میتوانید برای خرید انواع پالس اکسیمتر به فروشگاه آنلاین تجهیرات پزشکی ماهان مدیکال مراجعه کنید.
عوارض جانبی داروها
برخی از داروهای کاهنده کلسترول (مانند استاتین ها) با درد و آسیب عضلانی همراه هستند. این داروها در حدود 10 تا 20 درصد از افرادی که از آنها استفاده می کنند را با درد ، خستگی یا ضعف ماهیچه ها همراه میکنند. به ندرت اتفاق می افتد ، اما استاتین ها می توانند باعث رابدومیولیز شوند ، یک بیماری نادر که منجر به درد عضلانی ، ضعف و تورم به دلیل تجزیه بافت ماهیچه ای می شود.
همچنین جهت خرید انواع دستگاه فشار خون به فروشگاه آنلاین تجهیرات پزشکی ماهان مدیکال مراجعه کنید.
کم خونی
اگرچه کم خونی (تعداد کم گلبول های قرمز خون) معمولاً باعث درد نمی شود ، اما کمبود اکسیژن در بافت های شما باعث می شود احساس ضعف و خستگی کنید. همچنین ابن ضعف و خستگی میتواند نشانه این باشد که شما به آهن بیشتری در خون خود نیاز دارید. همچنین ممکن است احساس سرما ، تنگی نفس ، سرگیجه یا ضربان نامنظم قلب و رنگ پریدگی پوست داشته باشید.
لطفا برای خرید انواع تب سنج به فروشگاه تجهیرات پزشکی ماهان مدیکال مراجعه کنید.
اسکلروز چندگانه
هنگامی که شما مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس هستید ، اسپاسم عضلانی یک علامت شایع ماهیچه ای است. اسپاستیسیتی احساس سفتی یا گرفتگی است - اسپاسم یا انقباضات طولانی عضلانی که به طور تصادفی اتفاق می افتد. این اسپاسم ها می توانند در هر مکانی رخ دهند اما بیشتر مواقع در پاها دیده می شود.
برای خرید انواع گن میتوانید به فروشگاه لوازم پزشکی ماهان مدیکال مراجعه کنید.
کمبود ویتامین D
بدن شما برای داشتن عملکرد خوب به ویتامین D نیاز دارد. این ویتامین مورد نیاز بدن را میتوان از نور خورشید و غذاها دریافت کرد. وقتی بدن به اندازه کافی ویتامین D دریافت نمی کند ، می تواند دچار درد مفاصل و گرفتگی عضلات شود.
جهت مشاوره و تعیین سایز و مدل انواع جوراب واریس با مشاوران ما تماس بگیرید.
لوپوس
بیش از 90 درصد از افراد مبتلا به بیماری خود ایمنی لوپوس در برخی از مواقع در عضلات و مفاصل خود دچار درد می شوند. تقریباً نیمی از آنها به عنوان یکی از اولین علائم خود دچار درد عضلانی می شوند.
جهت تعیین سایز و مشاوره خرید انواع کمربند طبی با مشاوران ماهان مدیکال تماس بگیرید.
منبع: webmd.com
ترجمه: تحریریه ماهان مدیکال
جهت مطالعه مطالب بیشتر در حوزه ی پزشکی و سلامت به مجله پزشکی ماهان مدیکال مراجعه بفرمایید
بیشتر بخوانید: برای پایین آوردن فشار خون چه بخوریم
بیشتر بخوانید: ونتیلاتور چیست
بیشتر بخوانید: واریس چیست
بیشتر بخوانید: بهترین دستگاه اکسیژن ساز
سایر مقالات گروه - مغز و اعصاب,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,