دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

انواع جراحی سرطان سینه

نویسنده Mahan Medical 1401/12/25 14:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

لامپکتومی و ماستکتومی روش های جراحی هستند که سرطان را از سینه خارج می کنند. جراحی غدد لنفاوی به پزشکان کمک می کند پیشرفت سرطان را اندازه گیری کنند پس از ماستکتومی، فرد ممکن است به جراحی بازسازی سینه بخواهد. این می تواند بعد از ماستکتومی یا در طول آن اتفاق بیفتد. این مقاله انواع مختلف جراحی سرطان سینه، مدت زمانی که طول می کشد تا فرد پس از عمل بهبود یابد و هزینه آن را با جزئیات بیشتری مورد بحث قرار خواهد داد.

لامپکتومی

روش لامپکتومی سرطان را از بین می برد اما بیشتر بافت سالم سینه را دست نخورده باقی می گذارد. در برخی افراد، جراح ممکن است غدد لنفاوی را برای بیوپسی بردارد. اگر تومور به خصوص نزدیک به آن باشد، جراح ممکن است بخشی از دیواره قفسه سینه را به عنوان یک اقدام احتیاطی خارج کند.

ماستکتومی

یک روش ماستکتومی کامل یا ساده، کل پستان و برخی از غدد لنفاوی را از بین می برد. ماستکتومی رادیکال اصلاح شده مشابه است، اما جراح بخشی از منبع مطمئن عضله دیواره قفسه سینه را نیز برمی دارد. ممکن است فرد در حین یا بعد از ماستکتومی به جراحی ترمیمی بخواهد.

نحوه انتخاب

با توجه به منبع مورد اعتماد انجمن سرطان آمریکا، بسیاری از افراد مبتلا به سرطان پستان در مراحل اولیه می توانند بین ماستکتومی یا جراحی حفظ پستان یکی را انتخاب کنند. جراحی حفظ پستان گاهی اوقات ماستکتومی جزئی یا لامپکتومی نامیده می شود. لامپکتومی بیشتر پستان را حفظ می کند. با این حال، پزشکان معمولاً یک لامپکتومی را با پرتودرمانی دنبال می‌کنند تا مطمئن شوند سلول‌های سرطانی باقی مانده از بین رفته‌اند. کسانی که سرطان سینه در مراحل اولیه دارند و ماستکتومی را انتخاب می کنند، به احتمال زیاد به پرتودرمانی نیاز ندارند. ماستکتومی بسته به نوع سرطان، اندازه تومور و درمان قبلی پرتودرمانی ممکن است گزینه مناسب تری باشد. مانند لامپکتومی، فرد ممکن است پس از ماستکتومی به درمان اضافی نیز نیاز داشته باشد. این می تواند شامل شیمی درمانی، هورمون درمانی و درمان هدفمند باشد، به خصوص اگر سرطان در مرحله پیشرفته باشد. برخی از افراد ممکن است نگران باشند که عدم انتخاب ماستکتومی احتمال بازگشت سرطان را افزایش می دهد. منبع معتبر گزارش می دهد که میزان بقا برای کسانی که تحت لامپکتومی همراه با پرتو قرار می گیرند و کسانی که ماستکتومی را انتخاب می کنند یکسان است. منبع معتبر موسسه ملی سرطان اشاره می کند که اکثر افراد مبتلا به کارسینوم مجرای درجا ممکن است لامپکتومی را برای حفظ تا حد امکان سینه ترجیح دهند. کارسینوم مجرای درجا زمانی است که سرطان فقط در مجاری شیر باشد و به جای دیگر گسترش نیافته باشد. با این حال، برخی از افراد مبتلا به کارسینوم مجرای درجا ممکن است ماستکتومی را ترجیح دهند. آنها ممکن است این گزینه را انتخاب کنند اگر:

  • سینه هایشان کوچکتر است
  • کارسینوم مجرای درجا و سایر سلول های سرطانی سینه در بیشتر سینه ها وجود دارند
  • کارسینوم مجرای درجا یا سرطان سینه در چندین نواحی پستان است
  • کارسینوم مجرای درجا یا سرطان سینه زیر نوک پستان است
  • آنها نمی توانند پرتودرمانی دریافت کنند

جراحان ماستکتومی ساده را برای مردان مبتلا به سرطان سینه توصیه می کنند، زیرا آنها بافت سینه کمتری دارند.

بازسازی سینه و نوک سینه

فرد می تواند جراحی را برای بازسازی سینه و نوک سینه ها انجام دهد. اگر فردی نمی خواهد تحت عمل جراحی بازسازی سینه قرار گیرد، می تواند از پروتز استفاده کند یا اصلاً جراحی را انجام ندهد. مهم است که در مورد این گزینه ها با یک متخصص مراقبت های بهداشتی صحبت کنید. دو تکنیک برای بازسازی سینه وجود دارد: بازسازی ایمپلنت و بازسازی اتولوگ. بازسازی ایمپلنت زمانی است که جراح ایمپلنتی را وارد می کند که حاوی سالین یا ژل سیلیکون است. در بازسازی اتولوگ از بافت سایر قسمت های بدن استفاده می شود. فرد می تواند همزمان با ماستکتومی، بازسازی سینه را نیز انجام دهد. با این حال، آنها همچنین می توانند بازسازی تاخیری سینه را انتخاب کنند. اگر فرد پس از جراحی به درمان های اضافی مانند پرتودرمانی یا شیمی درمانی نیاز داشته باشد، ممکن است این یک گزینه باشد. اگر فردی تحت لامپکتومی یا ماستکتومی جزئی قرار گرفته باشد، جراح ممکن است جراحی انکوپلاستیک را توصیه کند. این می تواند به تغییر شکل سینه کمک کند و ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • ایمپلنت های کوچکتر
  • کوچک کردن سینه
  • پیوند چربی
  • لیفت سینه

بازسازی نوک پستان و آرئول

این معمولاً مرحله نهایی بازسازی سینه است و 3 تا 4 ماه پس از جراحی اولیه انجام می شود. جراح می تواند از بافت پستان یا سایر قسمت های بدن برای ایجاد نوک پستان استفاده کند. برخی از افراد ممکن است خالکوبی را انتخاب کنند.

زمان نقاهت جراحی سرطان سینه

  • زمان‌های بهبودی منبع مورد اطمینان برای جراحی‌های سرطان سینه زیر عبارتند از:
  • لامپکتومی: اکثر افراد می توانند در عرض 5 تا 10 روز به فعالیت های روزانه خود بازگردند.
  • ماستکتومی: افراد ممکن است 3 تا 4 هفته پس از جراحی احساس بازگشت به خود کنند.
  • ماستکتومی با بازسازی: این روش طولانی‌ترین زمان بهبودی را دارد و 6 تا 8 هفته طول می‌کشد.

عوارض جانبی جراحی سرطان سینه

همه جراحی ها عوارض جانبی دارند و جراحی سرطان سینه تفاوتی ندارد. عوارض جانبی زیر این جراحی ها منبع مورد اعتماد عبارتند از:

  • لامپکتومی: ممکن است فرد پس از پرتودرمانی احساس خستگی کند و متوجه خارش یا لایه برداری پوست خود شود.
  • ماستکتومی: فرد ممکن است در حالی که وزن کمتری روی قفسه سینه خود حمل می کند، احساس عدم تعادل کند و درد شانه و گردن را تجربه کند. افرادی که سینه های بزرگتری دارند ممکن است بیشتر متوجه این موضوع شوند.
  • ماستکتومی با بازسازی: ممکن است افراد از ظاهر پستان جدید خوششان نیاید. اگر ایمپلنت دریافت کنند، سینه سفت و سفت می شود و باعث درد می شود. در صورت شکافتن ایمپلنت در آینده، فرد ممکن است به جراحی اضافی نیاز داشته باشد.

منبع : Medicalnewstoday.com

ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن