دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

تمرینات پلایومتریک چیست؟

نویسنده Mahan Medical 1401/08/05 02:00:00 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : ارتوپدی,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,
پلایومتریک نوعی تمرین است که از حرکات قدرتمند و سریع برای کمک به افزایش سرعت و قدرت فرد استفاده می کند. اگرچه افراد ممکن است تمرین پلایومتریک را با عملکرد ورزشی خاص مرتبط کنند، تقریباً هر کسی می تواند از پلایومتریک به عنوان نوعی تمرین برای کمک به بهبود قدرت و قدرت کلی خود استفاده کند. ورزشکاران همچنین ممکن است متوجه شوند که تمرینات پلایومتریک به آنها کمک می کند تا عملکردهای خاصی را برای ورزش خود بهبود بخشند. این امر به ویژه در مورد ورزش هایی که نیاز به انفجار دارند، یعنی توانایی تولید سریع نیرو و در فواصل زمانی کوتاه صادق است. این مقاله توضیح می‌دهد که آموزش پلایومتریک شامل چه چیزی است و مزایای بالقوه آن را در نظر می‌گیرد. همچنین به برخی از تمرین‌هایی که افراد می‌توانند امتحان کنند نگاه می‌کند.
 
تمرینات پلایومتریک چیست؟
 
پلایومتریک نوعی تمرین است که بر اساس انجام حرکات سریع و قدرتمند است. هم ورزشکاران رقابتی و هم افرادی که برای لذت و سلامت عمومی تمرین می کنند می توانند از پلایومتریک برای افزایش قدرت کلی خود استفاده کنند. متخصصان ورزش و تناسب اندام ممکن است قدرت در ورزش و حرکت را به عنوان توانایی انجام حرکات قوی با نرخ خروجی یا سرعت بالا توصیف کنند.
 
مزایای پلایومتریک
 
تمرینات پلایومتریک به تمرین عضلات فرد کمک می کند تا با قدرت و کارایی پاسخ دهند. مزایای بالقوه این فرآیند آموزشی عبارتند از:
  • افزایش توان خروجی در عضلات
  • افزایش نیرو در انقباضات عضلانی با مصرف انرژی کمتر
  • سرعت بیشتر انقباضات عضلانی یا به طور کلی سرعت
  • توانایی بهبود یافته برای تغییر سریع جهت ها، که متخصصان تناسب اندام ممکن است از آن به عنوان چابکی یا چابکی یاد کنند
  • به طور کلی کنترل بهتری هنگام توقف و شروع حرکات
  • افزایش ارتفاع پرش
  • کاهش خطر آسیب به مفاصل و عضلات
یک فرد باید با یک مربی بر روی یک برنامه آموزشی فردی کار کند. تمرین‌های مختلف می‌توانند به تمرکز بر روی حوزه‌های خاصی که می‌خواهند در آن‌ها پیشرفت کنند کمک کند. به عنوان مثال، یک بازیکن بیسبال ممکن است بخواهد روی تمریناتی تمرکز کند که ممکن است به او کمک کند توپ را دورتر پرتاب کند یا چوب را با نیروی بیشتری بچرخاند. برعکس، یک بازیکن فوتبال ممکن است نیاز به تمرکز بیشتر روی تمرینات پایین تنه داشته باشد که به تغییرات سریع جهت و سرعت دویدن کمک می کند.
 
3 جزء الگوهای پلایومتریک
 
پلایومتریک شامل سه مرحله در هر چرخه است:
  • جزء برونگرا: این مرحله از پلایومتریک شامل ذخیره انرژی پتانسیل ماهیچه ها در هنگام آماده شدن برای انجام یک حرکت می شود. برخی از افراد آن را به عنوان مرحله خم شدن، بارگذاری، تسلیم شدن، کاهش سرعت یا جذب توصیف می کنند. نمونه ای از این مرحله زمانی است که فرد قبل از پرش خود را در حالت خمیده پایین می آورد.
  • جزء استهلاک: در طول این مرحله، عضلات تحت تثبیت پویا قرار می گیرند. آنها از غلبه بر گرانش و بارگذاری انرژی به رهاسازی آن گذر می کنند. هر چه این مرحله بیشتر طول بکشد، انرژی پتانسیل بیشتری از دست می رود. هرچه بازه زمانی کوتاه‌تر باشد، انرژی آزاد شده قوی‌تر است.
  • جزء متحدالمرکز: فاز نهایی، جزء متحدالمرکز، شامل انقباض عضلات برای آزادسازی انرژی ذخیره شده است. در حین پرش خمیده، این مرحله زمانی اتفاق می‌افتد که فرد از ماهیچه‌های ساق پای خود استفاده می‌کند تا خود را از روی زمین و به هوا ببرد.
تمرینات پلایومتریک پا
 
تمرینات پلایومتریک پا اغلب شامل پریدن، پریدن و سایر حرکاتی است که بر بهبود قدرت، قدرت و سرعت در پاها تمرکز دارند. در زیر چند نمونه از ورزش‌های پا که ممکن است بخواهد انجام دهد، منبع مورد اعتماد است.
 
پرش اسکات
 
برای پرش اسکوات نیاز است که فرد در حالت اسکات قرار بگیرد و سپس یک پرش عمودی انجام دهد. شامل این مراحل است:
  • بایستید و پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید و انگشتان پا رو به جلو باشند.
  • به حالت اسکوات خم شوید، زانوها و باسن را خم کنید.
  • از حالت اسکوات تا جایی که ممکن است به بالا بپرید.
  • هنگام پایین آمدن از پرش، به آرامی فرود آمده و به حالت اسکات برگردید تا حرکت را تکرار کنید.
منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال
 
سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - ارتوپدی,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

مطالب گوناگون
آلرژی به منی چیست؟
آلرژی به منی چیست؟
1401/11/03 14:00:01 0

کنترل بارداری با دوزهای هورمونی
کنترل بارداری با دوزهای هورمونی
1402/01/27 08:00:01 0

رگ به رگ شدن
رگ به رگ شدن
1401/04/15 08:00:01 0

گرلین هورمون گرسنگی
گرلین هورمون گرسنگی
1400/12/13 08:00:01 0

بهترین دستگاه اکسیژن ساز
بهترین دستگاه اکسیژن ساز
1397/05/27 21:58:50 1

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن