دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

دیابت نوع 2: محققان باکتری های روده مرتبط با حساسیت به انسولین را شناسایی می کنند

نویسنده Mahan Medical 1401/10/27 02:00:01 0 نظر گروه : داخلی,

یک مطالعه اخیر ارتباط بین 36 باکتری موجود در روده و توانایی فرد برای حفظ سطح انسولین سالم را تجزیه و تحلیل کرد.
آنها 10 باکتری مرتبط با نرخ پایین تر قند خون را یافتند که به طور غیر طبیعی در نوسان است.
این مطالعه بخشی از یک مطالعه آینده نگر در حال انجام است که توسط محققان مرکز پزشکی Cedars-Sinai هدایت می شود.
دیابت نوع 2 (T2D) بیماری است که زمانی رخ می دهد که بدن به اندازه کافی هورمون انسولین را تولید یا استفاده نمی کند، که باعث افزایش سطح قند خون می شود.


خرید لوازم آرایشی و بهداشتی با تخفیف های ویژه از فروشگاه همواره تخفیف ماهان مدیکال .
بر اساس برآورد سال 2020، T2D به عنوان شایع ترین نوع دیابت، حدود 462 میلیون نفر در سراسر جهان یا 6.28٪ از جمعیت در سال 2017 را تحت تاثیر قرار داده است.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) منبع مورد اعتماد گزارش می دهد که عوامل خطر برای T2D عبارتند از:

داشتن 45 سال یا بیشتر
داشتن اضافه وزن یا چاقی
داشتن والدین، برادر یا خواهر مبتلا به دیابت نوع 2
برخی از عوامل خطر برای T2D، مانند رژیم غذایی، قابل تغییر هستند. به عنوان مثال، یک مطالعه در سال 2022 نشان می دهد که یک رژیم غذایی با کیفیت بالا با تقریباً 30 درصد کاهش خطر ابتلا به این بیماری مرتبط است.

برای سال‌ها، محققان برای درک اینکه آیا میکروبیوم روده که شامل میلیاردها میکروارگانیسمی است که در دستگاه گوارش انسان زندگی می‌کنند، در ایجاد دیابت نقش دارد یا خیر، کار کرده‌اند.

به تازگی، محققان مرکز پزشکی Cedars-Sinai در لس آنجلس، کالیفرنیا، نتایج اولیه یک مطالعه آینده نگر در حال انجام در مورد میکروبیوم روده و دیابت را منتشر کردند. آنها 10 نوع باکتری را یافتند که با نرخ پایین تری از نوسانات غیرطبیعی سطح قند خون مرتبط هستند.

نقش میکروبیوم روده
محققان Cedars-Sinai دریافتند افرادی که دارای سطوح بالاتر باکتری روده از گروهی به نام Coprococcus هستند، حساسیت بیشتری به انسولین دارند.

علاوه بر این، آنها کشف کردند که میکروبیوم‌های روده با سطوح بالاتر فلاونی‌فرکتور حساسیت کمتری به انسولین دارند.

دکتر مارک گودرزی، دکترا، مدیر آزمایشگاه ژنتیک غدد درون ریز در Cedars-Sinai، "حساسیت به انسولین به پاسخ بافت هایی مانند کبد، ماهیچه و چربی به انسولین در توانایی آن در تنظیم قند خون اشاره دارد." نویسنده ارشد این مطالعه و محقق اصلی مطالعه چند مرکزی به نام مطالعه ارزیابی طولی میکروبیوم و انسولین (MILES) به مدیکال نیوز تودی توضیح داد.

حساسیت به انسولین بالا نشان دهنده پاسخ خوب به انسولین است. حساسیت کم به انسولین (که مقاومت به انسولین نیز نامیده می شود) به پاسخ کم این بافت ها به انسولین اشاره دارد. اکثر افراد مبتلا به مقاومت به انسولین با تولید انسولین بیشتر جبران می کنند. هنگامی که تولید انسولین برای مقابله با مقاومت به انسولین کافی نباشد، قند خون افزایش می یابد و دیابت نوع 2 رخ می دهد.

– دکتر مارک گودرزی، دکتری، نویسنده ارشد مطالعه

شناسایی باکتری های مناسب
در چند سال گذشته، مطالعات متعدد، از جمله این منبع معتبر oTrusted Source در سال 2012، نشان داده است که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 دارای سطوح پایین‌تری از نوع خاصی از باکتری هستند که نوعی اسید چرب با زنجیره کوتاه به نام بوتیرات تولید می‌کنند.

دکتر گودرزی گفت: بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده اند که باکتری های تولید کننده بوتیرات باعث افزایش حساسیت به انسولین و محافظت در برابر دیابت می شوند. "مطالعه ما به طور خاص چنین باکتری هایی را بررسی کرد."

محققان دریافتند که در حالی که بیشتر باکتری‌هایی که بوتیرات تولید می‌کنند با حساسیت بهتر به انسولین مرتبط بودند، تعداد کمی با مقاومت به انسولین مرتبط بودند.

دکتر گودرزی توضیح داد: «این یک پیام مهم در مورد این گروه از باکتری ها است. "اگر تعدیل میکروبیوم روده به روشی برای پیشگیری یا درمان دیابت تبدیل شود، باید با دقت انتخاب کنیم که کدام باکتری را تعدیل کنیم."

توالی ژنتیکی میکروبیوم روده
برای این مطالعه، محققان داده های 353 نفر را که قبلاً دیابت تشخیص داده نشده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. از میان شرکت کنندگان، 224 نفر سفیدپوست غیر اسپانیایی و 129 آمریکایی آفریقایی-آمریکایی بودند.

هیچ یک از شرکت‌کنندگان اخیراً بیماری شدید گوارشی را تجربه نکرده بودند یا از داروهایی مانند آنتی‌بیوتیک‌هایی که می‌توانند بر میکروبیوم تأثیر بگذارند استفاده نکرده بودند.

شرکت کنندگان تست تحمل گلوکز خوراکی را انجام دادند و یک پرسشنامه رژیم غذایی را پر کردند.

محققان دریافتند که 28 نفر از شرکت کنندگان مبتلا به دیابت بودند و 135 نفر دیگر به عنوان پیش دیابت طبقه بندی شدند. شرکت کنندگان مبتلا به دیابت و پیش دیابت در یک گروه واحد ترکیب شدند و با 189 شرکت کننده با تحمل گلوکز سالم مقایسه شدند.

از شرکت کنندگان خواسته شد 1 تا 2 روز قبل از مراجعه به کلینیک نمونه مدفوع جمع آوری کنند. محققان بعداً برای بررسی میکروبیوم های روده شرکت کنندگان، توالی ژنتیکی را روی نمونه های مدفوع انجام دادند.

تیم تحقیقاتی ارتباط بین توانایی شرکت‌کنندگان در حفظ سطوح سالم انسولین و 36 باکتری تولیدکننده بوتیرات را که در نمونه‌های مدفوع یافت می‌شوند، تجزیه و تحلیل کردند و عواملی را که می‌توانند در خطر دیابت شرکت‌کنندگان نقش داشته باشند، کنترل کردند، مانند:

سن
ارتباط جنسی
شاخص توده بدنی (BMI)
تحقیقات بیشتری در مورد سلامت روده و T2D هنوز مورد نیاز است
محققان دریافتند شرکت‌کنندگانی که دارای ناهنجاری در سطح گلوکز خون بودند، مسن‌تر، اغلب مرد بودند و BMI بالاتری داشتند.

آنها کشف کردند که کوپروکوکوس و باکتری های مرتبط با آن اثرات مفیدی بر حساسیت به انسولین دارند. اما Flavonifractor، با وجود تولید بوتیرات، با مقاومت به انسولین همراه بود.

این تجزیه و تحلیل ها نشان داد که 10 باکتری با میزان پایین تر قند خون در نوسان غیر طبیعی و دو باکتری مرتبط با ارتباط نامطلوب بر سطح قند خون هستند.

دکتر گودرزی به MNT گفت: «این نتایج نشان می‌دهد که افزایش کوپروکوکوس و باکتری‌های مرتبط یا کاهش فلاونی‌فرکتور ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و از دیابت جلوگیری کند».

تحقیقات آینده (در سیستم های سلولی، مدل های حیوانی و انسان) برای اثبات روابط علت و معلولی بین این باکتری ها و دیابت مورد نیاز خواهد بود. اگر اثبات شود، آزمایش‌های بالینی گام بعدی برای تعیین اینکه آیا تعدیل این باکتری‌ها (از طریق پری بیوتیک‌ها، پروبیوتیک‌ها یا آنتی‌بیوتیک‌ها، بسته به اهداف باکتریایی) گزینه مناسبی برای پیشگیری یا درمان دیابت هستند، خواهد بود.

– دکتر مارک گودرزی، دکتری، نویسنده ارشد مطالعه

دکتر گودرزی به MNT گفت: هنوز برای توصیه به افراد برای تغییر میکروبیوم روده خود برای کاهش خطر ابتلا به دیابت، در مراحل اولیه تحقیق است.

دکتر گودرزی گفت: "در حال حاضر، این نتایج هیچ تغییری را از نظر رژیم غذایی سالم یا ناسالم یا عوامل سبک زندگی الزامی نمی کند."

"پیش از اینکه بتوان بر اساس این یافته ها توصیه هایی ارائه کرد، تحقیقات آینده مورد نیاز خواهد بود."

نکاتی برای ارتقای سلامت روده
برای افرادی که به طور کلی به دنبال ارتقای سلامت روده خود هستند، دکتر گودرزی گفت: "شواهد خوبی وجود دارد که رژیم غذایی با فیبر بالا ممکن است این هدف را محقق کند."

کریستین کرک پاتریک، R.D.، متخصص تغذیه و نویسنده ثبت شده مستقر در کلرادو، به MNT اشاره کرد که فیبر پری بیوتیک دارای مزایای مستند بسیاری برای حمایت از سلامت روده است. منابع پری بیوتیک ها عبارتند از:

پیازها
ریشه کاسنی
جو دوسر
موز
کنگر اورشلیم
رکسانا احسانی، R.D.، متخصص تغذیه و رژیم غذایی ورزشی ثبت شده در میامی، فلوریدا، و کرک پاتریک هر دو خوردن غذاهای تخمیر شده بیشتر را برای بهبود سلامت روده پیشنهاد کردند.

احسانی برای افرادی که به دنبال بهبود سلامت روده خود هستند کفیر را پیشنهاد کرد. او به MNT گفت: «تقریباً شبیه به یک ماست آشامیدنی است. می توانید آن را به جای شیر یا ماست در اسموتی استفاده کنید.

نمونه های دیگر از غذاهای تخمیر شده عبارتند از:

کلم ترش
کامبوچا
تمپه
کیمچی

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

مطالب گوناگون
افسردگی پس از زایمان
افسردگی پس از زایمان
1401/01/13 08:00:01 0

دوز توپامکس
دوز توپامکس
1402/02/10 14:00:02 0

درد عضله سارتوریوس
درد عضله سارتوریوس
1402/03/27 02:00:01 0

تغذیه و سلامت روان
تغذیه و سلامت روان
1401/06/27 02:00:01 0

مکانیزم دستگاه تست قند خون
مکانیزم دستگاه تست قند خون
1396/05/08 16:48:27 0

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن