سیستم ایمنی مغز
اینکه چه چیزی وارد مغز می شود و چه چیزی نمی رود کاملاً تنظیم شده است. اکنون محققان دانشکده پزشکی دانشگاه فرایبورگ فاگوسیت هایی را مطالعه کرده اند که رگ های خونی مغز را می پوشانند و سد خونی مغزی را تقویت می کنند. همانطور که دانشمندان موسسه آسیب شناسی عصبی در مرکز پزشکی-دانشگاه فرایبورگ به همراه یک تیم تحقیقاتی بین المللی نشان داده اند، این سلول ها تنها پس از تولد طبق یک برنامه توسعه گام به گام تعریف شده به بلوغ کامل می رسند. تا به حال، فرض بر این بود که این فرآیند در طول رشد جنینی کامل شده است. مطالعات آنها که در 20 آوریل 2022 در مجله نیچر، منتشر شد، ابتدا بر روی خطوط موش اصلاح شده ژنتیکی انجام شد و بر روی نمونه های انسانی تایید شد.
ماهان مدیکال مرجع تخصصی عرضه انواع جوراب واریس در یرند های معتبر داخلی و خارجی
انتظار می رود که آنها بینش های مهمی در مورد توسعه و درمان بیماری های مغز ارائه دهند. و ما توانستیم نشان دهیم که سلولهای ایمنی که مورد مطالعه قرار گرفتیم، کمی قبل از تولد از غشای مغزی به رگهای خونی مغز مهاجرت میکنند و در آنجا بالغ میشوند. این فرآیند احتمالا تا هفتهها پس از تولد کامل نمیشود و میتواند تا حدودی توضیح دهد که چرا مغز چنین است. در ابتدای زندگی آسیب پذیر است. مرکز مطالعات سیگنالینگ بیولوژیکی یکپارچه در دانشگاه فرایبور، میگوید، زمانبندی دیرهنگام بلوغ فاگوسیتها، که ماکروفاژها نیز نامیده میشوند، برای ما بسیار شگفتانگیز بود، زیرا سلولهای پیشساز مدتها قبل در مغز وجود داشتند. وعلاوه بر این، دانشمندان توانستند برای اولین بار نشان دهند که رگ ها به عنوان سلول های ساختار دهنده مغز، سیگنال های مهمی را برای رشد طبیعی ماکروفاژهای مغز ارسال می کنند. و سد خونی مغزی توسط سلول های روی رگ های خونی مغز تشکیل می شود. آنها کنترل می کنند که کدام مواد می توانند وارد مغز شوند و کدام نمی توانند. این از مغز در برابر مواد مضر و عوامل بیماری زا محافظت می کند. سد خونی مغزی به ویژه در مورد بیماری های عفونی، تومورهای مغزی خاص و کمبود اکسیژن نفوذپذیر است.
جهت مشاهده لیست قیمت انواع دستگاه ترازو دیجیتال به فروشگاه اینترنتی ماهان مدیکال مراجعه بفرمایید.
اهمیت برای آلزایمر، ام اس و موارد دیگر
علاوه بر سد خونی مغزی، سلول های ایمنی که ما مطالعه کردیم کنترل می کنند که چه چیزی می تواند از خون به سلول های مغز برسد، آنها پاتوژن ها را می خورند و از التهاب بیش از حد جلوگیری می کنند. آنها همچنین در ایجاد سرطان، بیماری آلزایمر و ام اس نقش دارند. پرینز می افزاید: یافته های ما می تواند برای درک بهتر این بیماری ها و درمان های آینده مهم باشد.
سلول های رنگی و تجزیه و تحلیل ژن
برای مطالعه خود، محققان به رهبری دو نویسنده اول، دکتر تاکاهیرو ماسودا از دانشگاه کیوشو، ژاپن، و دکتر لوکاس آمان از دانشکده پزشکی دانشگاه فرایبورگ، از چندین خط موش تازه تاسیس استفاده کردند. با استفاده از این موارد، انواع مختلف ماکروفاژهای مغز و سلول های پیش ساز آنها می توانند برای اولین بار به طور خاص برچسب گذاری شوند و بعداً با استفاده از میکروسکوپ با وضوح بالا در مناطق مختلف مغز یافت شوند. علاوه بر این، آنها فعالیت ژنی تک تک سلول ها را بررسی کردند و در نتیجه درجه بلوغ آنها را تعیین کردند. ما همچنین توانستیم دادههای مربوط به مغز انسان را تأیید کنیم. این به ما درک عمیقتری از زمانبندی و مکانیسمهای مولکولی در رشد سلولها میدهد. این دانش اکنون میتواند برای کشف رویکردهای درمانی جدید و خاصتر برای بیماریهای مغزی مورد استفاده قرار گیرد. دکتر لوکاس آمان، زیست شناس، که در موسسه آسیب شناسی عصبی در مرکز مدیکا، دانشگاه فرایبورگ کار می کند، می گوید، بررسی این مطالعات همواره مستلزم تحلیل و بررسی می باشد.
منبع : Medicalexpress.com
ترجمه : تحریریه مجله پزشکی ماهان مدیکال
جهت مشاهده قیمت و خرید انواع دستگاه فشار خون به وبسایت ماهان مدیکال مراجعه بفرمایید.
همچنین:
ماهان مدیکال مرجعی مطمئن جهت تهیه انواع گن در برند های معتبر