مشتریان گرامی به اطلاع میرسانیم ، شرکت تجهیزات پزشکی ماهان طب و واحد فروش وبسایت ماهان مدیکال از تاریخ 1402/12/28 لغایت 1403/01/13 تعطیل میباشد.

دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

12 روش طبیعی برای مقابله با آلرژی

نویسنده Mahan Medical 1400/04/08 16:00:00 0 نظر گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

1- قید نسیم را بزنید

یک روز فوق العاده بهاری است و شما پنجره را برای استفاده از هوای تازه باز کرده اید.  اما اگر تعداد گرده های داخل هوا زیاد است ،پنجره ها و درها را بسته نگه دارید تا از هوای داخل منزل محافظت کنید و آن را به عوامل حساسیت زا آلوده نکنید. همچنین می توانید از دستگاه های تصفیه ی هوا خانگی استفاده کنید، فیلتر موجود در این دستگاه ها ذرات معلق و گرد و خاک را به خود جذب میکنند.

 

۲- درمان های جایگزین را در نظر بگیرید

گیاه Butterbur یکی از امیدوار کننده ترین گیاهانی است که در درمان آلرژی بسیار مورد تحقیق قرار گرفته. برخی مطالعات نشان میدهد که عصاره این گیاه به نام Ze 339 ممکن است مانند داروهای آنتی هیستامین موثر باشد. مطالعات دیگر نشان می دهد که گیاهان Phleum pratense و pycnogenol نیز می توانند مفید باشند.

 

۳- شستشو

هر بار که وارد خانه خود می شوید ، تکه های کوچکی از دنیای خارج را با خود به همراه می آورید. طی زمانی که در خارج از منزل به سر میبرید ، لباس ها ، کفش ها ، موها و پوست شما با ذرات ریز موجود در آن محیط پوشیده میشود. پس در هنگام بازگشت به منزل دوش بگیرید و لباس های خود را عوض کنید تا مواد حساسیت زا را از خود دور کنید. نکته مهم و ضروری آن است که کفش های خود را پشت درب منزل در بیاورید و داخل جا کفشی قرار دهید.

 

۴- ماسک بزنید

مواقعی هم وجود دارد که شما نمیتوانید از در معرض قرار گرفتن برخی عوامل آلرژیک جلوگیری کنید ، مانند زمانی که در حیاط خانه خود کار می کنید یا با جاروبرقی کار می کنید ، در این مواقع آلرژن ها به مجاری تنفسی شما راه پیدا میکنند. ماسک تنفسی N95 که در بیشتر داروخانه ها و فروشگاه های لوازم پزشکی موجود است ، مانع از ورود 95٪ از ذرات ریز مانند گرده و سایر مواد حساسیت زا به راه تنفس شما میشوند.

 


برای مشاهده لیست انواع ماسک (سه لایه، ماسک سه بعدی و ماسک پرستاری) می‌توانید به وبسایت فروشگاه اینترنتی لوازم پزشکی ماهان مدیکال مراجعه نمایید.


 

۵- غذای سالم بخورید

در یک مطالعه ، کودکانی که مقدار زیادی سبزیجات تازه ، میوه و آجیل مصرف می کردند - به ویژه انگور ، سیب ، پرتقال و گوجه فرنگی - علائم آلرژی کمتری داشتند. محققان هنوز در تلاشند تا پیوند بین مواد غذایی را در کاهش علائم آلرژی کشف کنند. اما شکی نیست که یک رژیم غذایی سالم برای کل بدن شما مفید است.  به هر وعده غذایی حداقل یک میوه یا سبزیجات تازه اضافه کنید.

 

۶- بینی خود را بشویید

شستشوی بینی مخاط را از بینی پاک می کند و می تواند علائم آلرژی را در آنجا تسکین دهد. همچنین می تواند مخاط نازک را از باکتریها پاک کند و حتی آبریزش بینی را کاهش دهد. یک ست شستشو بخرید یا با استفاده از وسایل داخل منزل یک کیت شستشو برای بینی خود آماده کنید. برای انجام این کار 3 قاشق چای خوری نمک بدون ید را با 1 قاشق چای خوری جوش شیرین مخلوط کنید و سپس هر ، 1 قاشق چای خوری مخلوط را در ۲۰ سی سی آب مقطر یا جوشانده و سپس خنک شده اضافه کنید. سر را داخل سینک روشویی خم کنید و هر بار یک سوراخ بینی را به آرامی بشویید.

 

۷- مایعات بیشتری بخورید

اگر احساس حساسیت می کنید یا دچار آب ریزش بینی ناشی از  آلرژی هستید ، تا جای ممکن بیشتر آب ، آب میوه یا سایر نوشیدنیهای غیر الکلی بنوشید. مایع اضافی می تواند مخاط موجود در مجاری بینی شما را نازک کرده و به شما کمک کند. مایعات گرم مانند چای ، آبگوشت یا سوپ یک مزیت اضافی دارند.

 

۸- از مواد طبیعی استفاده کنید

خانه خود را تمیز نگه دارید.  این یکی از بهترین راه ها برای جلوگیری انتشار مواد حساسیت زا در محیط داخلی منزل شماست.  اما مواد شیمیایی قوی مانند وایتکس یا جوهر نمک، می توانند مجاری بینی شما را تحریک کرده و علائم شما را تشدید کنند. بنابراین برای خودتان پاک کننده های طبیعی با مواد روزمره مانند سرکه یا جوش شیرین تهیه کنید.  برای به دام انداختن مواد آلرژی زا از جاروبرقی دارای فیلتر HEPA استفاده کنید. اگر حساسیت شدید دارید، از شخص دیگری بخواهید منزلتان را مرتب کند.

 

۹- بخار بگیرید

مقداری بخار استنشاق کنید.  این ترفند ساده می تواند گرفتگی بینی را تسکین داده و به شما کمک کند تا راحت تر نفس بکشید.  سرخود را بالای یک کاسه آب گرم (اما نه خیلی داغ) نگه دارید و یک حوله روی سر خود قرار دهید تا بخار به دام بیفتد.  یا در حمام با دوشآب گرم بنشینید.

 

۱۰- از دود سیگار اجتناب کنید

دود سیگار می تواند آبریزش بینی ، خارش ، گرفتگی بینی و آبریزش چشم را بدتر کند. رستوران ها ، کافی شاپ ها و اتاق های بدون دود را انتخاب کنید. از موارد دیگری که می توانند علائم شما را بدتر کنند، مانند اسپری های آئروسل و دود شومینه های چوبی،  نیزخودداری کنید.

 

۱۱- طب سوزنی را در نظر بگیرید

این روش سنتی ممکن است باعث تسکین آلرژی شما شود. نحوه تأثیر طب سوزنی بر آلرژی بینی هنوز مشخص نیست. اما چند مطالعه نشان می دهد که ممکن است موثر باشد. در خصوص اینکه آیا امتحان این روش برای مناسب است یا نه با دکتر خود مشورت کنید.

 

۱۲- مواردی که باعث آلرژی شما میشود را بشناسید

ممکن است فکر کنید که می دانید مشکل از چیست.  اما آیا مطمئن هستید؟  برای مشخص کردن عوامل محرک خود به یک متخصص آلرژی مراجعه کنید تا به کمک یک آزمایش پوستی موادی را که شما به آن آلرژی دارید را برای شما مشخص کنند. سپس می توانید برای اجتناب از مواجه با آنها، برنامه‌ریزی کنید.

 

توجه: کاربر گرامی، درنظر داشته باشید، مطالب و اطلاعات درج شده در این مقاله ، جنبه تجویزی نداشته و صرفا بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام شده توسط متخصصان در سراسر دنیا پیشنهاد شده است.
 اکیدا توصیه میکنیم جهت درمان مشکلات پزشکی، قبل از اقدام به هر کاری، با پزشک متخصص مشورت نمایید. 
 

 

منبع: webmd.com

ترجمه: مهندس امیررضا شفیعی

 

سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
نرم افزار تحلیل تصاویر پزشکی

نرم افزار تحلیل تصاویر پزشکی

Mahan Medical 1402/12/17 17:00:02 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن