دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

خواص دارچین برای سلامتی

نویسنده Mahan Medical 1402/01/29 08:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : تغذیه,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

تحقیقات نشان می دهد که دارچین حاوی انواع مختلفی از خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی است. این ممکن است به محافظت از فرد در برابر بیماری ها و شرایط مختلف کمک کند. دارچین ادویه ای است که از شاخه های درختان خانواده دارچین به دست می آید. بومی دریای کارائیب، آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی است. مردم از سال 2000 قبل از میلاد در مصر باستان از دارچین استفاده می کردند، جایی که آن را بسیار مورد توجه قرار می دادند. در قرون وسطی، پزشکان از آن برای درمان بیماری هایی مانند سرفه، آرتریت و گلودرد استفاده می کردند. این ادویه در حال حاضر پس از فلفل سیاه، دومین ادویه محبوب در ایالات متحده و اروپا است. دارچین به عنوان ادویه به صورت پودر یا کامل و به صورت تکه های پوست موجود است. افراد همچنین می توانند از اسانس دارچین و مکمل ها استفاده کنند. دو نوع اصلی دارچین وجود دارد: کاسیا و سیلان. این دو دارای پروفایل های تغذیه ای متفاوتی هستند. برخی مطالعات نشان داده اند که ترکیبات موجود در دارچین دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد دیابتی و ضد میکروبی هستند و ممکن است از سرطان و بیماری های قلبی عروقی و سایر شرایط محافظت کنند. با این حال، شواهد بیشتری برای تایید فواید دارچین مورد نیاز است. این مقاله به فواید ادعایی برای سلامتی انواع مختلف دارچین و نحوه گنجاندن آنها در رژیم غذایی می پردازد.

فواید

دارچین ممکن است دارای خواص آنتی اکسیدانی باشد که برای سلامتی مفید است. دانشمندان شواهدی از برخی فواید احتمالی دارچین برای سلامتی یافته اند. این شامل:

بهبود عفونت های قارچی

روغن دارچین ممکن است به درمان برخی از انواع عفونت های قارچی کمک کند. یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2016 نشان داد که روغن دارچین در برابر نوعی از کاندیدا که بر جریان خون تأثیر می گذارد مؤثر است. این ممکن است به دلیل خواص ضد میکروبی آن باشد. اگر تحقیقات بیشتر این یافته ها را تایید کند، روغن دارچین می تواند در درمان این نوع عفونت نقش داشته باشد.

تاثیر بر سطح قند خون

بر اساس بررسی منبع مورد اعتماد در سال 2015، مطالعات حیوانی نشان داده است که دارچین کاسیا ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد. این بررسی همچنین اشاره کرد که پس از مصرف 60 نفر مبتلا به دیابت نوع 2 تا 6 گرم دارچین در روز به مدت بین 40 روز تا 4 ماه، گلوکز سرم، تری گلیسیرید، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم و کلسترول تام کمتری داشتند. با این حال، با توجه به مرکز ملی سلامت مکمل و یکپارچه، یک منبع معتبر در سال 2012 به این نتیجه رسید که دارچین به کاهش سطح گلوکز یا هموگلوبین گلیکوزیله آ که معیارهای طولانی مدت کنترل قند خون هستند - در افراد مبتلا به این نوع کمک نمی کند. مطالعه کوچک دیگری که منبع معتبری است به تاثیر دارچین، کلسیم و روی بر مدیریت فشار خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 پرداخت. نتایج نشان نداد که این درمان هیچ تاثیری داشته است. 

پیشگیری از بیماری آلزایمر

برخی از مطالعات حیوانی نشان داده اند که دارچین ممکن است به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند. به گفته محققان، یک عصاره موجود در پوست درخت دارچین به نام سی ای پی تی حاوی خواصی است که ممکن است از بروز علائم جلوگیری کند. موش‌هایی که این عصاره را دریافت کردند، کاهش ویژگی‌های آلزایمر مانند پلاک‌های آمیلوئید و بهبود توانایی تفکر و استدلال را تجربه کردند. اگر تحقیقات بیشتر اثربخشی آن را تأیید کند، این عصاره، اما نه لزوما دارچین کامل، ممکن است در توسعه درمان‌های آلزایمر مفید باشد.

محافظت در برابر اچ ایی وی

در سال 2000، یک منبع معتبر مطالعه از عصاره گیاهان دارویی هند نشان داد که دارچین ممکن است به محافظت در برابر اچ ای وی کمک کند. دانشمندان 69 عصاره را در آزمایشگاه آزمایش کردند.پوست درخت دارچین که شاخه و میوه دارچین است، در کاهش فعالیت اچ ای وی مؤثرترین بودند. در یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2016، دانشمندان دریافتند که عصاره ای از دارچین فعالیت ضد اچ ای وی را نشان می دهد. این بدان معنا نیست که غذاهای حاوی دارچین می توانند اچ ای وی را درمان یا از آن پیشگیری کنند، اما عصاره دارچین می تواند روزی بخشی از درمان اچ ای وی شود.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - تغذیه,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن