دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

خشکی پوست پا

نویسنده Mahan Medical 1401/04/08 02:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : پوست و مو,گروه : زیبایی,گروه : سلامت عمومی,

داشتن پوست خشک، زبر یا ترک در پاها شایع است. پاها نسبت به سایر نواحی بدن غدد چربی کمتری دارند و روزانه دچار ساییدگی و پارگی می شوند. افراد می توانند با استفاده از برخی درمان های خانگی ساده، خشکی پوست پا را از بین ببرند. و پوست خشک اغلب در پاشنه ها و کناره های پا و بین انگشتان پا ظاهر می شود. ممکن است باعث ایجاد احساس خارش، سفت شدن و حتی درد در ناحیه آسیب دیده شود. اگرچه ممکن است تحریک کننده باشد، اما به ندرت مضر است. و خیساندن ساده پا، مرطوب‌کننده‌ها و لایه‌برداری منظم می‌تواند خشکی پوست پا را کاهش داده، نواحی پوست مرده و پینه را از بین ببرد و از بازگشت آن‌ها جلوگیری کند. و در این مقاله به بررسی علل و درمان خشکی، ترک خوردگی یا پوسته پوسته شدن پوست پا می پردازیم.


ماهان مدیکال مرجع تخصصی عرضه انواع جوراب واریس در یرند های معتبر داخلی و خارجی


علل

عوامل روزانه زیر ممکن است باعث خشکی پوست پا شود:

  • کمبود رطوبت، پوست خشک، ترک خورده و پوسته پوسته شده به ویژه در پاشنه و کف پا شایع است زیرا این نواحی غدد چربی کمتری نسبت به پوست سایر نقاط بدن دارند.
  • تحریک، ایستادن بیش از حد طولانی یا پوشیدن کفش های نامناسب می تواند به نواحی خاصی از پا فشار بیاورد یا باعث اصطکاک پوست شود، در نتیجه، این نواحی از پاها ممکن است خشک، پینه بسته یا ترک بخورند.
  • گرما و رطوبت، کفش های بسته مانند کفش های کتانی و چکمه ها محیطی فوق العاده گرم و مرطوب برای پاها ایجاد می کنند. گرما و رطوبت رطوبت را از پوست جذب می کند که می تواند منجر به خشکی، ضخیم شدن یا ترک خوردن پاها شود.
  • صابون ها، صابون ها و شوینده های بدن که حاوی مواد شیمیایی خشن یا محرک هستند می توانند رطوبت پوست را از بین ببرند. عدم شستن صابون اضافی از روی پا نیز می تواند باعث این مشکلات شود.
  • سالخورده، با گذشت زمان، پوست توانایی خود را برای حفظ آب از دست می‌دهد، نازک‌تر و چاق‌تر می‌شود. افراد مسن ممکن است به احتمال زیاد خشکی پوست را در نتیجه روند طبیعی پیری تجربه کنند.
  • داروها، برخی از داروها، از جمله دیورتیک ها، می توانند باعث خشکی پوست پا شوند.

خشکی پوست پا نیز ممکن است در نتیجه یک وضعیت پزشکی رخ دهد، مانند:

  • پای ورزشکار، پای ورزشکار یک عفونت قارچی است که باعث ایجاد بثورات پوسته پوسته بین انگشتان پا و زیر پا می شود.
  • اگزما، اگزما به گروهی از شرایط اطلاق می شود که باعث التهاب پوست می شود. افراد ممکن است در هر جایی از بدن خود دچار اگزما شوند. علائم رایج اگزما شامل لکه های پوستی خشک، پوسته دار یا خارش دار است.
  • پسوریازیس، پسوریازیس یک بیماری خودایمنی مزمن است که باعث ایجاد لکه های ضخیم و پوسته پوسته پوست می شود. افراد می‌توانند تقریباً در هر نقطه‌ای از بدنشان، از جمله پاهایشان، لکه‌های پسوریاتیک ایجاد کنند.
  • کم کاری تیروئید، افراد مبتلا به کم کاری تیروئید ممکن است دچار خشکی شدید پا شوند زیرا غده تیروئید آنها نمی تواند غدد عرق پا را تنظیم کند و این می تواند منجر به خشکی آنها شود.
  • دیابت، زندگی با دیابت کنترل نشده ممکن است منجر به آسیب به اعصاب محیطی شود که به آن نوروپاتی می گویند. نوروپاتی می تواند بر روی اعصابی که چربی و رطوبت پا را تنظیم می کنند، تأثیر بگذارد، که می تواند باعث خشکی یا ترک پا شود.

درمان ها و راه حل ها

سلول های مرده روی سطح پوست به طور طبیعی می ریزند و سلول های جدید جای آنها را می گیرند. هنگامی که فرد تجمع سلول های مرده پوست را از بین نبرد، می تواند لکه های ضخیم و پوسته پوسته روی پا ایجاد کند. و با گذشت زمان، نواحی خشک می توانند ضخیم یا ترک بخورند، به خصوص در پاشنه پا. پاشنه های ترک خورده پاها را در برابر عفونت آسیب پذیر می کند، در حالی که پینه های ضخیم می توانند راه رفتن را دشوار یا ناراحت کننده کنند.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

 

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - پوست و مو,سایر مقالات گروه - زیبایی,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,

ارسال یک نظر

مطالب گوناگون
فشار خون بالا در دوران بارداری
فشار خون بالا در دوران بارداری
1396/04/04 12:25:00 0

فتق هیاتال بزرگ
فتق هیاتال بزرگ
1396/06/06 12:17:59 0

درد متاتارسالژی چیست؟
درد متاتارسالژی چیست؟
1401/04/25 20:00:01 0

اسید لاکتیک در بدن
اسید لاکتیک در بدن
1401/09/02 02:00:01 0

کبد چرب غیر الکلی
کبد چرب غیر الکلی
1402/03/29 14:00:01 0

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن