دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

آلرژی به گندم

نویسنده Mahan Medical 1401/05/10 14:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : دستگاه گوارش,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : تغذیه,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

افراد مبتلا به آلرژی به گندم، حداقل به یکی از پروتئین های موجود در گندم، پاسخ سیستم ایمنی بدن نامنظمی دارند. و اگر فرد مبتلا به آلرژی به گندم در معرض آن قرار گیرد، ممکن است علائم ناتوان کننده ای را تجربه کند. در برخی موارد، آنافیلاکسی ممکن است رخ دهد. این یک پاسخ آلرژیک تهدید کننده زندگی است. و افرادی که مشکوک به آلرژی به گندم هستند باید فوراً به دنبال مراقبت های پزشکی برای تأیید تشخیص باشند. و برخی افراد هنگام استنشاق آرد گندم دچار واکنش آلرژیک می شوند. برخی دیگر پس از مصرف خوراکی علائم را تجربه می کنند. یک واکنش آلرژیک ممکن است در عرض چند دقیقه یا چند ساعت پس از مصرف یا استنشاق گندم رخ دهد. و آلرژی به گندم یکی از شایع ترین آلرژی های غذایی دوران کودکی است. با این حال، ممکن است در بزرگسالان نیز رخ دهد. فردی که به گندم آلرژی دارد، یک آنتی بادی خاص برای یک یا چند پروتئین گندم ایجاد کرده است. و آلرژی به گندم مانند بیماری سلیاک نیست. بیماری سلیاک یک بیماری خودایمنی است که بر دستگاه گوارش فرد تأثیر می گذارد. گلوتن هنوز هم می تواند باعث ایجاد یک پاسخ خودایمنی نامنظم شود، اما نکات مدیریت پزشکی و دستورالعمل های تغذیه برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک متفاوت است. و همچنین، اگرچه گلوتن پروتئین موجود در گندم است، افراد مبتلا به بیماری سلیاک آنافیلاکسی را تجربه نخواهند کرد. این به این دلیل است که بیماری سلیاک یک نوع واکنش آلرژیک نیست. و این مقاله نحوه تشخیص آلرژی به گندم، عواملی که باعث ایجاد آن می شود و برخی از غذاهایی که حاوی گندم هستند را پوشش می دهد.


ماهان مدیکال مرجع تخصصی مشاوره و عرضه انواع جوراب واریس در ایران میباشد.


و آلرژی به گندم در دوران نوزادی و اغلب در کنار سایر آلرژی های غذایی ایجاد می شود. معمولا تا زمانی که فرد به 12 سالگی برسد برطرف می شود. و اگرچه برخی از بزرگسالان به گندم آلرژی دارند، اما در کودکان بسیار شایع تر است. و شایع ترین علائم آلرژی به گندم عبارتند از:

  •     رینیت آلرژیک یا احتقان بینی
  •     آسم
  •     درماتیت آتوپیک یا اگزما
  •     کهیر یا کهیر که یک بثورات خارش دار همراه با تورم احتمالی است
  •     حالت تهوع، اسهال و استفراغ
  •     تحریک و تورم احتمالی در دهان، گلو یا هر دو
  •     چشم های آبکی و خارش دار
  •     شکم پف کرده

.


جهت مشاوره با کارشناسان ماهان مدیکال در خصوص انواع مچ بند و مشاهده لیست قیمت ها به ما تماس بگیرید.


.

آنافیلاکسی نیز ممکن است رخ دهد که منجر به موارد زیر می شود:

  •     تورم و سفتی در گلو
  •     مشکل در بلع
  •     سفتی و درد در قفسه سینه
  •     مشکل در تنفس
  •     پوست رنگ پریده یا مایل به آبی
  •     نبض ضعیف
  •     کاهش بالقوه تهدید کننده زندگی در فشار خون

آنافیلاکسی یک اورژانس پزشکی است که نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد. افراد برای درمان باید به پزشک متخصص مراجعه کنند.

تشخیص

چندین استراتژی، از جمله برخی آزمایش‌ها، می‌تواند به پزشک در شناسایی آلرژی به گندم کمک کند. این شامل:

  • نگه داشتن یادداشت غذایی: برای شناسایی علت آلرژی، یک متخصص بهداشت ممکن است از فرد بخواهد که یک دفترچه غذایی داشته باشد. این شامل یادداشت هایی در مورد انواع مواد غذایی در رژیم غذایی، زمان مصرف آنها و برخی اطلاعات در مورد علائم است.
  • مشخص کردن منبع: در مرحله بعد، فرد باید تمام محصولات گندم را از رژیم غذایی خود حذف کند. پس از چند روز، آنها می توانند در فواصل زمانی دوباره گندم را شروع کنند. با پشتیبانی از دفترچه غذایی، این می تواند به آنها کمک کند تا تشخیص دهند که آیا گندم مسئول علائم آنها است یا خیر. یک متخصص بهداشت واجد شرایط باید بر این آزمایش نظارت کند.
  • آزمایش چالش غذایی: معمولاً در بیمارستان یا در یک کلینیک تخصصی آلرژی انجام می شود. فرد از کپسول هایی که حاوی آلرژن های مشکوک هستند استفاده می کند. آنها با دوزهای کوچک شروع می شوند و به تدریج مصرف خود را طی چند ساعت یا چند روز افزایش می دهند. کارکنان کلینیک فرد را از نظر علائم تحت نظر خواهند داشت.
  • تست خراش پوستی: یک متخصص مراقبت های بهداشتی قطره هایی از غذای رقیق شده را روی بازو یا پشت فرد قرار می دهد و پوست را از طریق قطره سوراخ می کند. این غذا را وارد سیستم می کند. هر گونه خارش، قرمزی یا تورم احتمالاً نشان دهنده آلرژی به گندم است. با این حال، آزمایش پوستی قطعی نیست، بنابراین پزشک احتمالاً آزمایش‌های دیگری را برای تأیید درخواست می‌کند.
  • آزمایش خون: این آزمایش می تواند آنتی بادی را برای غذاهای خاص تشخیص دهد. اگر آنتی بادی خاصی وجود داشته باشد، نشان می دهد که فرد احتمالاً به آن غذاهای خاص حساسیت دارد.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

 

 

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - دستگاه گوارش,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - تغذیه,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن