دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

علت تا درمان پیری زودرس

نویسنده Mahan Medical 1400/04/15 09:46:26 0 نظر گروه : پوست و مو,گروه : سلامت عمومی,

آیا بدن شما سریعتر از آنچه که باید پیر می شود؟ در این مطلب در مورد علت و راه‌های درمان پیری زودرس با شما صحبت خواهیم کرد. 

 

آرام راه رفتن

اگر در دهه 40 زندگی خود هستید و سرعت راه رفتن شما کم شده است، ممکن است نشانه پیری سریعتر از حد معمول باشد. پیاده روی یکی از ساده ترین و بهترین تمریناتی است که می توانید انجام دهید. برای شروع یک برنامه پیاده روی، با 5 دقیقه در روز شروع کنید و تا 30 دقیقه افزایش دهید. سعی کنید در هر دقیقه 100 قدم بردارید. (برای پیگیری این کار ، قدم های خود را به مدت 10 ثانیه بشمارید و در شش ضرب کنید.) برای سهولت کار ، کفش های مخصوص پیاده روی  بپوشید و با یک دوست راه بروید.

 

لکه های پوستی ناشی از آفتاب

لکه های پوستی  قهوه ای ناشی از آفتاب اغلب در صورت ، دست ها و بازوها ظاهر می شوند. آنها معمولا برای افراد بالای 50 سال رایج هستند. بیشتر آنها بی ضرر هستند و به دلیل سال ها قرار گرفتن در معرض آفتاب بوجود می آیند. در صورت مشاهده ی موارد زیر به پزشک مراجعه کنید:

  1.  سیاه هستند
  2.  تغییر شکل داده اند
  3.  خونریزی میکنند
  4.  برجسته شده باشد

 از کرم ضد آفتاب استفاده کنید تا از بروز آنها جلوگیری کند. از ساعت 10 صبح تا 2 بعد از ظهر که آفتاب شدید است، از قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم آفتاب خودداری کنید.

 

مشکلات حافظه

تغییرات خفیف حافظه و اختلال در یادآوری همراه با افزایش سن شروع خواهد شد و می تواند از اوایل 40 سالگی بروز کند. یادآوری نامها یا اتفاقات و حتی اینکه زمانی طول بکشد به خاطر بیاورید که چرا به طبقه بالا رفته اید. اما بیشتر موارد آلزایمر و انواع دیگر زوال عقل تا سن 65 سالگی اتفاق نمی افتد. همچنین زوال عقل یک قسمت طبیعی از پیری نیست. برای کمک به تیز نگه داشتن ذهن خود:

  1.  غذای سالم بخورید
  2.  از نظر اجتماعی فعال باشید
  3.  ورزش کنید

 

درد مفاصل

همه افراد با پیرتر شدن دچار درد مفاصل نمی شوند.  اما شانس ابتلا به آرتروز با افزایش سن افزایش می یابد.  مردان پس از 45 سالگی و زنان بعد از 55 سال علائم آرتروز را نشان می دهند. هیچ درمانی وجود ندارد ، اما می توانید پیشرفت آن را کند کنید. ممکن است فقط یک ساعت ورزش در هفته به شما کمک کند. تمرینات انعطاف پذیری ، تمرینات قدرتی و هوازی را انجام دهید. اگر تازه شروع به ورزش می کنید ، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

 


برای مشاهده‌ی انواع زانوبند، کمربند طبی و مچ بند می‌توانید به فروشگاه اینترنتی لوازم پزشکی ماهان مدیکال مراجعه فرمایید.


 

خشکی پوست

پوست شما با افزایش سن چربی کمتری ایجاد می کند. این مورد می تواند باعث خشکی پوست شود، به خصوص اگر شما بیش از 40 سال دارید. اما خشکی همچنین می تواند ناشی از کارهایی باشد که انجام می دهید (یا انجام نمی دهید).  برای جلوگیری از آن:

  1.  مدت زمان حمام خود را کوتاه کنید و با آب ولرم و نه داغ دوش بگیرید.
  2.  پوست خود را به آرامی بشوید و همواره آن را مرطوب نگه دارید.
  3.  مایعات زیادی بنوشید.
  4.  وقت زیادی را در هوای خشک نگذرانید.

  اگر پوست شما هنوز خیلی خشک و خارش دار است ، برای بررسی مسائل پزشکی به یک متخصص پوست مراجعه کنید.

 

کبودی

با گذر از 60 سالگی این مسئله بیشتر اتفاق می افتد. با پیرتر شدن پوست نازک می شود و چربی از دست می دهد. رگ های خونی شما نیز شکننده تر می شوند.  حتی برخی از داروها می توانند منجر به کبودی بیشتر شوند. بیشتر کبودی ها بی ضرر بوده و خود به خود از بین می روند. در صورت بروز موارد زیر به پشک مراجعه کنید:

  1.  شما اغلب دچار کبودی های زیادی میشوی  ، به خصوص در قسمت سینه ، پشت یا صورت.
  2.  بعد از شروع مصرف داروی جدید بدن شما مرتب کبود میشود.

 

مشکل در بالا رفتن از پله ها

طبیعی است که بعضی اوقات با پله مشکل داشته باشید. اما اگر این اتفاق با افزایش سن رخ دهد ، بدان معنی است که با سایر فعالیتهای روزمره نیز مشکل خواهید داشت. شاید علت این است که شما به طور منظم ورزش نمی کنید. در این صورت، با پزشک خود مشورت کنید و سپس پله نوردی را به آرامی به برنامه روزانه خود اضافه کنید. شما همچنین ممکن است به دایل وجود درد یا مشکلاتتعادل با وله ها مشکل دارید، یا حتی احتمال این وجود دارد که مصرف داروی خاصی این مشکل را برای شما بوجود آورده.  برای بررسی مواردی مانند مشکلات قلبی یا آرتروز به پزشک مراجعه کنید.

 


برای مشاهده انواع دستگاه سنجش سلامت اعم ازدستگاه فشار خون، دستگاه تست قند خون، پالس اکسیمتر و دستگاه فیزیوتراپی خانگی می‌توانید به مرکز فروش تجهیزات پزشکی ماهان مدیکال مراجعه فرمایید.


 

دور شکمتان بزرگ شده

با پا به سن گذاشتن، چربی بدن به سمت شکم مهاجرت می کند. این امر خصوصا در مورد زنان پس از یائسگی بیشتر صدق می کند. مهم نیست که چه سنی دارید یک دور شکم بزرگ می تواند شما را با مشکلات سلامتی مانند بیماری قلبی و دیابت نوع 2 همراه سازد. ( برای خانم ها دور کمر بیش از ۳۵ و برای آقایان دور کمر بیش از ۴۰ اینچ).  ورزش منظم و داشتن یک رژیم غذایی سالم بهترین راه ها برای نگه داشتن سایز دور کمر در یک وضعیت متناسب است.

 

قدرت دست

ممکن است متوجه شوید که دستان شما قدرت کافی برای باز کردن درب شیشه ترشی را ندارد، یا اینکه میتوانید فرمان ماشین را چندان محکم بگیرید. قدرت دستان شما معمولاً در 50 سالگی شروع به کاهش می کند. می توانید با ابزار مختلفی که جهت تمرین دست وجود دارد قدرت دستان خود را افزایش دهید. البته اگر قدرت دستان خود را در سنین پایین تر یا بطور ناگهانی از دست دهید ، می تواند نشانه‌ی آرتروز ، آسیب عصبی یا یک مسئله دیگر مرتبط با سلامتی شما باشد.

 

مشکلات بینایی

بعد از اینکه به 40 سالگی رسیدید، احتمالا در دید نزدیک خود مشکل خواهید داشت، چیزهایی مانند خواندن یک منو. که به آن پیرچشمی گفته می شود. گاهی اوقات ، پیری مسائل جدی تری مانند گلوکوم ، آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را به همراه می آورد. برای کاهش خطر:

  1.  از عینک آفتابی استفاده کنید که از نور UVA و UVB محافظت می کند
  2.  سیگار نکشید
  3.  غذای سالم بخورید
  4.  ورزش کنید

 و برای معاینات سالانه به چشم پزشک خود مراجعه کنید.

 


برای مشاهده انواع گن لاغری، گن زنانه و گن مردانه به نمایندگی فروش تجهیزات پزشکی ماهان مدیکال مراجعه نمایید.


 

عادت ماهانه نامنظم

قاعدگی خانم ها معمولا در اواخر دهه 30 یا اوایل 40 سالگی نامنظم تر خواهد بود. این دوره پیش از یائسگی است ، دوره ای که در نهایت به یائسگی منتهی می شود.  بدن شما استروژن کمتری تولید می کند.  این بدان معناست که ممکن است دوره های قاعدگی شما سبک و کوتاهتر باشد یا کمتر اتفاق بیفتد. اگر پریودهای شما بخصوص در 30 سالگی ناگهان بسیار متفاوت یا دردناک شد با پزشک خود مشورت کنید. این می تواند نشانه یائسگی زودرس باشد.

 

منبع: webmd.com

ترجمه: واحد علمی ماهان مدیکال

 

سایر مقالات گروه - پوست و مو,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن