دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

درمان با نور آبی

نویسنده Mahan Medical 1401/06/21 14:57:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : پوست و مو,گروه : زیبایی,گروه : سلامت عمومی,

درمان با نور آبی یک درمان غیرتهاجمی برای آکنه است که از نور برای از بین بردن باکتری های خاص روی پوست استفاده می کند. تحقیقات محدود نشان می دهد که این تکنیک ممکن است به مدیریت آکنه کمک کند. با این حال، درمان های جایگزین می تواند موثرتر باشد. نوعی فتوتراپی، برخی از درمان‌های نور آبی دارای تاییدیه سازمان غذا و دارو، برای آکنه ولگاریس متوسط است که به درمان‌های دیگر پاسخ نداده است. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد درمان با نور آبی می‌تواند به درمان آکنه منبع مطمئن یا جلوگیری از شیوع آن کمک کند. با این حال، منبع معتبر تحقیقاتی هنوز تایید نکرده است که بسیار مفید یا بهتر از رتینوئیدهای موضعی و سایر درمان‌ها است. نور آبی نیز بی خطر به نظر می رسد و تنها اثرات جانبی خفیفی دارد. به گفته آکادمی پوست آمریکا، این عاری از اشعه ماوراء بنفش است و هیچ مدرکی مبنی بر افزایش خطر سرطان پوست یا پیری پوست وجود ندارد. فرد می تواند نور آبی را در مطب متخصص پوست یا در خانه دریافت کند.

آیا درمان با نور آبی برای آکنه موثر است؟

آکادمی پوست آمریکا خاطرنشان می کند که نور درمانی به عنوان یک درمان برای آکنه امیدوار کننده است و برخی از افراد بهبود قابل توجهی را تجربه می کنند. با این حال، این سازمان همچنین هشدار می دهد که نتایج بین افراد متفاوت است و بعید است که آکنه به طور کامل پاک شود. علاوه بر این، فرد به چندین جلسه نیاز دارد، در حالی که نتایج ممکن است تا چند هفته پس از آخرین درمان ظاهر نشود. چندین مطالعه نشان داده اند که درمان با نور آبی می تواند برای افراد مبتلا به آکنه مفید باشد. با این حال، یک بررسی سال 2019 اشاره می کند که بسیاری از این مطالعات کوچک هستند و هیچ کدام بیش از 12 هفته طول نکشیدند. نویسندگان به این نتیجه رسیدند که شواهد کافی برای حمایت کامل از استفاده از آن وجود ندارد و توصیه می‌کنند که پزشکان قبل از توصیه، مزایا و خطرات آن را ارزیابی کنند. و یافته هایی که از اثرات درمان با نور آبی برای آکنه حمایت می کند، شامل تحقیقات زیر است.

  • در سال 2011، 30 نفر از یک دستگاه نور آبی یا دارونما دو بار در روز تا زمانی که ضایعات آنها ناپدید شد، استفاده کردند. در افرادی که از نور آبی استفاده کردند، بهبودها به طور قابل توجهی زودتر از کسانی که از دارونما استفاده کردند رخ داد.
  • در مطالعه‌ای در سال 2009، 21 فرد مبتلا به آکنه خفیف تا متوسط، درمان با نور آبی را دو بار در هفته به مدت 5 هفته دریافت کردند. محققان گزارش کردند که ضایعات آنها 64 درصد کاهش یافته است.
  • مطالعه‌ای در سال 2004 بر روی 28 بزرگسال مبتلا به آکنه صورت که تحت هشت جلسه درمان با نور آبی در مدت 4 هفته قرار گرفتند، تقریباً 65٪ بهبودی در ضایعات آکنه داشتند.
  • یک مطالعه ژاپنی بر روی 10 فرد مبتلا به آکنه در صورت یا پشت گزارش داد که درمان هدفمند با نور آبی یک یا دو بار در هفته منجر به کاهش قابل توجهی در شدت آکنه در هشت شرکت کننده شد. هیچ کدام اثرات مضری را تجربه نکردند.
  • در مطالعه دیگری با منبع معتبر، 33 نفر مبتلا به آکنه صورت خفیف تا متوسط، نور آبی را دو بار در روز به مدت 8 هفته، همراه با برخی از محصولات مراقبت از پوست، مصرف کردند. پس از درمان نهایی، بیش از 90 درصد از شرکت کنندگان بهبودهایی را در ظاهر کلی، شفافیت، رنگ، بافت و صافی پوست گزارش کردند. اکثریت قریب به اتفاق، 82٪، از سیستم درمان راضی بودند، در حالی که 86٪ گزارش کردند که ملایم تر از سایر درمان های آکنه است.
  • در یک مطالعه در سال 2013، حدود نیمی از یک گروه 35 نفره در کره از یک دستگاه نور درمانی ترکیبی از نور آبی و قرمز دو بار در روز به مدت 4 هفته استفاده کردند. آنها پس از 12 هفته مورد ارزیابی قرار گرفتند، در حالی که نیمی دیگر از دستگاه دارونما استفاده کردند. کسانی که از دستگاه نور درمانی استفاده کردند، 77 درصد بهبودی در ضایعات التهابی و 54 درصد بهبودی در ضایعات غیرالتهابی داشتند.

توجه به این نکته مهم است که اکثر این تحقیقات شامل پیامدهای خود گزارش شده است که ممکن است نسبت به نتایج آزمایش بالینی قابل اعتمادتر باشد.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

 

 

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - پوست و مو,سایر مقالات گروه - زیبایی,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن