دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

یوگا و دیابت

نویسنده Mahan Medical 1401/06/27 20:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : سلامت عمومی,گروه : روانشناسی,گروه : داخلی,

یوگا یک تمرین محبوب است که بسیاری از مردم آن را برای سلامتی خود مفید می دانند. علاوه بر این که نوعی ورزش است، ممکن است استرس را نیز کاهش دهد.

آیا می تواند به دیابت نیز کمک کند؟

دیابت زمانی ایجاد می شود که بدن انسولین کافی تولید نمی کند یا نمی تواند به طور موثر از آن استفاده کند. این می تواند باعث احساس ضعف و خستگی در فرد شود و می تواند منجر به عوارض طولانی مدت مانند درد عصبی، بیماری های قلبی عروقی و غیره شود. برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2، رژیم غذایی و ورزش برای مدیریت سطح قند خون و جلوگیری از عوارض بسیار مهم است. شروع یک رژیم ورزشی می تواند دلهره آور باشد، به خصوص برای کسانی که مدتی است فعال نبوده اند. با این حال، یوگا می تواند راهی ملایم برای شروع تقویت قدرت و بهبود سلامتی ارائه دهد. این مقاله به چگونگی کمک یوگا به افراد مبتلا به دیابت می پردازد. همچنین هفت حالت مفید را فهرست می کند.

فواید یوگا برای دیابت

مردم برای هزاران سال یوگا را تمرین کرده‌اند و در سال‌های اخیر محبوبیت اصلی را به دست آورده است. یوگا ممکن است به بهبود سلامت جسمی و ذهنی کمک کند:

کاهش سطح استرس

برخی شواهد نشان می دهد که استرس در شروع و مدیریت دیابت نقش دارد. بنابراین، مدیریت سطح استرس ممکن است به فرد در مدیریت دیابت نیز کمک کند. یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که یوگا می تواند تعادل شیمیایی خاصی را در مغز بهبود بخشد تا به کاهش سطح استرس کمک کند.

بهبود رفاه عاطفی

تمرین یوگا می تواند به افراد کمک کند تا مهارت های تنفس عمیق را بیاموزند و همچنین ارتباط ذهن و بدن را توسعه دهند. این نوعی ذهن آگاهی است که به افراد کمک می کند در لحظه حال بمانند. همچنین ممکن است اضطراب را کاهش داده و بهزیستی عاطفی را بهبود بخشد.

تقویت قدرت و تعادل

یوگا شامل تعدادی حرکات است که هدف آنها کمک به بهبود قدرت، انعطاف پذیری و تعادل فرد است. یک مطالعه موش در سال 2019 نشان داد که بهبود قدرت ممکن است به کاهش چربی کبد و بهبود سطح گلوکز خون در افراد مبتلا به چاقی و دیابت کمک کند. برخی از افراد مبتلا به دیابت به دلیل آسیب عصبی دچار نوروپاتی محیطی می شوند. در برخی موارد، این می تواند بر قدرت و تحرک عضلانی تأثیر بگذارد. افزایش قدرت از طریق ورزش منبع قابل اعتماد ممکن است به افراد در مدیریت این اثرات کمک کند.

محافظت از سلامت قلب

منبع معتبر انجمن قلب آمریکا، تعدادی از دلایل مفید بودن یوگا برای سلامتی از جمله سلامت قلب را فهرست می کند. آنها به مطالعه ای اشاره می کنند که در آن افراد مبتلا به نوعی فیبریلاسیون دهلیزی، یوگا و تمرینات تنفسی انجام می دادند. پس از 12 هفته، شرکت کنندگان ضربان قلب و فشار خون کمتری نسبت به افرادی که یوگا انجام نمی دادند، داشتند. یک فرد می تواند نحوه تمرین یوگا را متناسب با سطح تناسب اندام و توانایی های خود تغییر دهد. این باعث می شود برای افرادی که به تازگی برنامه تمرینی خود را شروع کرده اند، انتخابی جذاب باشد. همچنین این یک فعالیت کم تاثیر است که افراد می توانند با هزینه کم یا بدون هزینه در خانه انجام دهند. مطالعات متعدد نشان داده اند که یوگا ممکن است به افراد مبتلا به دیابت کمک کند و سلامت آنها را از طرق مختلف بهبود بخشد. طبق مقاله ای در سال 2013، یوگا به عنوان یک درمان موثر برای دیابت، نویدبخش است زیرا، شواهدی مبنی بر بهبود قابل توجه کیفیت زندگی افراد مبتلا به دیابت که به طور منظم یوگا انجام می دهند وجود دارد. رویکرد جامع یوگا برای ترکیب ورزش بدنی با سایر تغییرات سالم، مانند رژیم غذایی، آرامش و مدیریت استرس، می تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا سلامت کلی خود را مدیریت کنند. برخی از انواع یوگا می توانند یک تمرین قلبی عروقی ارائه دهند و آن را به گزینه ای برای سلامت قلب تبدیل کنند. و مقاله دیگری که منبع معتبری است دریافت که انجام منظم یوگای نشسته به مدت 10 دقیقه هر بار باعث بهبود سطح گلوکز خون ناشتا، ضربان قلب و فشار خون دیاستولیک می شود. و نویسندگان به طور خاص به افرادی پرداختند که به شدت مبتلا به دیابت بودند. اگرچه این مطالعه کوچک بود، اما نشان داد که ترکیب یوگا با سایر مراقبت‌های پزشکی ضروری می‌تواند سلامت افراد مبتلا به دیابت را بهبود بخشد. همچنین، برخی تحقیقات حتی تا آنجا پیش رفته اند که می گویند یوگا ممکن است به جلوگیری از ابتلا به دیابت در افرادی که در معرض خطر بالای این بیماری هستند کمک کند. در یک مطالعه در سال 2009، افرادی که در یک دوره 12 هفته ای یوگا شرکت کردند، شاهد بهبودهایی در وزن، سطح انسولین، فشار خون و تری گلیسیرید خود بودند که همگی در ظهور دیابت نوع 2 و سایر جنبه های سندرم متابولیک نقش دارند.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

 

 

 

 

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - روانشناسی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

مطالب گوناگون
کرم های خوراکی
کرم های خوراکی
1401/06/03 08:32:01 0

فلوسینونید چیست؟
فلوسینونید چیست؟
1401/09/23 20:00:02 0

آلرژی های شبانه
آلرژی های شبانه
1401/05/12 20:00:01 0

آنتروپیون چیست؟
آنتروپیون چیست؟
1401/11/11 08:00:01 0

پروبیوتیک ها و سلامت واژن
پروبیوتیک ها و سلامت واژن
1401/04/19 02:01:01 0

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن