دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

لووسکولیوز چیست؟

نویسنده Mahan Medical 1402/03/14 14:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : ارتوپدی,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

لووسکولیوز نوعی انحنای ستون فقرات است که در آن ستون فقرات به شکل سی، به سمت چپ منحنی می شود. این منحنی معمولاً از قسمت پایین کمر شروع می شود. درمان‌هایی مانند بریس یا جراحی می‌توانند به تراز بهتر ستون فقرات کمک کنند. ستون فقرات عمدتاً صاف است. با این حال، در افراد مبتلا به لووسکولیوز، به نظر می رسد که ستون فقرات به شکل سخت سی یا اس به خود می گیرد و به سمت چپ متمایل می شود. لووسکولیوز که شامل یک انحنای ستون فقرات سمت چپ است، کمتر از اسکولیوز که انحنای ستون فقرات سمت راست را درگیر می کند، شایع است. در واقع، یک بررسی در سال 2014 تخمین زد که 85 تا 90 درصد از نوجوانان مبتلا به اسکولیوز دارای انحنای راست هستند. منحنی شکل اس معمولاً در قسمت پایین کمر به سمت چپ و در قسمت بالای پشت به سمت راست منحنی می شود. بنیاد ملی اسکولیوز نشان می دهد که حدود 2 تا 3 درصد از مردم در ایالات متحده به نوعی از اسکولیوز مبتلا هستند. افراد معمولا در سنین 10 تا 15 سالگی تشخیص خود را دریافت می کنند و زنان 8 برابر بیشتر از مردان احتمال ابتلا به اسکولیوز را دارند که نیاز به درمان دارد. این مقاله مروری بر لوواسکولیوز، از جمله علل، عوارض، تشخیص و درمان آن می‌دهد.

علل

برای حدود 80 درصد از افراد مبتلا به اسکولیوز، این بیماری بدون دلیل یا دلیل ظاهری ایجاد می شود. پزشکان این بیماری را "اسکولیوز ایدیوپاتیک" می نامند. شرایط پزشکی، ساییدگی و آسیب نیز می‌تواند باعث اسکولیوز و لوواسکولیوز شود. انواع اسکولیوز و لوواسکولیوز با علل شناخته شده عبارتند از:

  • اسکولیوز مادرزادی: این بیماری زمانی ایجاد می شود که شرایط موجود در بدو تولد با رشد استخوان ها و پیکربندی ستون فقرات تداخل داشته باشد.
  • اسکولیوز عصبی عضلانی: زمانی اتفاق می افتد که از دست دادن کنترل یا حس عضلانی منجر به انحنای ستون فقرات شود.
  • اسکولیوز دژنراتیو: این به ساییدگی و پارگی طبیعی استخوان ها و مفاصل ستون فقرات اشاره دارد که به طور طبیعی با افزایش سن اتفاق می افتد.
  • اسکولیوز مزانشیمی یا سندرمی: این زمانی اتفاق می‌افتد که یک سندرم یا شرایط مهم‌تر با بافت‌های همبند و مفاصلی که ستون فقرات را تثبیت می‌کنند تداخل یا محدود می‌کند.

انواع اسکولیوز با دلایل نامشخص یا ناشناخته عبارتند از:

  • اسکولیوز نوزادی: این بیماری در 3 سال اول زندگی ایجاد می شود.
  • اسکولیوز نوجوانان: این بیماری افراد 4 تا 10 ساله را تحت تاثیر قرار می دهد.
  • اسکولیوز نوجوانان: این شایع ترین نوع اسکولیوز ایدیوپاتیک است. افراد 11 تا 18 ساله را مبتلا می کند.
  • اسکولیوز بزرگسالان: این بیماری در بزرگسالان ایجاد می شود.

برخی تحقیقات نشان می دهد که اسکولیوز ممکن است یک علت ژنتیکی داشته باشد. به عنوان مثال، اگر والدین هر دو مبتلا به اسکولیوز ایدیوپاتیک باشند، احتمال ابتلای کودکان 50 برابر بیشتر است. همچنین، بسیاری از شرایط پزشکی که می توانند باعث اسکولیوز شوند، به صورت ژنتیکی ارثی هستند. در حال حاضر، محققان فکر نمی کنند که عادات سبک زندگی مانند وضعیت نامناسب، عدم تحرک یا رژیم غذایی هیچ نقشی در ایجاد اسکولیوز داشته باشد. با این حال، ممکن است در تشدید علائم نقش داشته باشند.

عوارض

بسیاری از افراد، به ویژه کودکان و نوجوانان، به شکل خفیفی از لوواسکولیوز مبتلا می شوند که به جز تغییر جزئی در وضعیت بدن و نحوه تناسب لباس، علائم واضح دیگری ایجاد نمی کند. شدت عارضه به وسعت منحنی، محل قرارگیری و علت آن بستگی دارد. اسکولیوز شدید معمولا کمتر رخ می دهد، اما می تواند بسیار دردناک باشد. بدون درمان، این می تواند به خطرات جدی برای سلامتی منجر شود. متخصصان بهداشت، لوواسکولیوز را یک نوع خطرناک اسکولیوز می دانند زیرا قلب در سمت چپ بدن قرار دارد. همچنین، لووسکلیوز بیشتر از اسکولیوز با انحنای سمت راست با سایر شرایط از جمله تومورهای ستون فقرات، رشد و اختلالات عصبی عضلانی، مرتبط است. عوارض بالقوه مرتبط با انواع متوسط ​​و شدید لوواسکولیوز که فرد تحت درمان قرار نمی گیرد عبارتند از:

  • درد مزمن و اغلب ناتوان کننده کمر و قفسه سینه
  • استرس، اضطراب و افسردگی
  • مشکلات ریوی و تنفسی
  • بی نظمی و درد دنده
  • ناراحتی قلبی و نارسایی قلبی
  • از دست دادن کنترل یا کاهش عملکرد مثانه و روده
  • از دست دادن حس، کاهش جریان خون یا درد در بازوها و پاها

خبر: Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - ارتوپدی,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
نرم افزار تحلیل تصاویر پزشکی

نرم افزار تحلیل تصاویر پزشکی

Mahan Medical 1402/12/17 17:00:02 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن