دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

غذاهای سالم برای کودکان

نویسنده Mahan Medical 1396/06/09 12:11:46 0 نظر گروه : مقالات علمی,
غذاهای مفید

بسیاری از ما با وجود آگاهی از فواید برخی خوراکی ها و مضرات برخی خوراکی های دیگر، بنا بر دلایلی از جله طعم خوراکی ها، ترجیح می دهیم از خوردن خوراکی های مفید خودداری کرده و از خوراکی های مضر استفاده کنیم. بسیاری از کودکان نیز مانند بزرگسالان و حتی به مراتب بدتر از آن ها، خوراکی های ناسالم و کم ارزش را به غذاهای سالم و مفید ترجیح می دهند.

اگر شما نیز جزء این دسته افراد بوده و یا چنین فرزندی دارید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا با 10 راه حل ساده برای این مسئله آشنا شوید. 5 راه نخست که مربوط به نوع خوراکی هاست در این مقاله و 5 مورد بعدی که ترفندهایی جهت تشویق کودکان به خوردن غذاهای سالم هستند نیز در مقاله بعدی بررسی خواهند شد.

 

  1. میوه های بیشتری بخورید.

کیک ها و بیسکوییت ها، چیپس ها و سایر تنقلات از این دست ممکن است بسیار خوشمزه و جذاب باشند، اما دارای کالری بسیار بالا و ارزش غذایی بسیار پایینی می باشند. در عوض شما می توانید میوه هایی مانند سیب را به عنوان میان وعده انتخاب کرده و از ارزش غذایی بالا و کالری اندک آن ها بهره مند شوید. میوه ها منابع بسیار خوبی برای تامین نیازهای روزانه شما و فرزندانتان به انواع ویتامین ها هستند.

 

  1. سرگرمی با میوه ها و سبزیجات:

خلاقیت شما در تزیین و چیدمان خوراکی ها می تواند نقش بسیار موثری در تشویق کودکان به خوردن غذاهای مفید و مغذی داشته باشد. به عنوان مثال می توانید با برش هایی خاص، گل هایی از گوجه فرنگی و یا ستارگانی از هندوانه برای آن ها خلق کنید. همچنین می توانید با انواع میوه ها و سبزیجات ظرف غذای آن ها را تزیین کرده و صورتک های خندان برایشان بسازید. درست کردن ساندویچ های خندان نیز پیشنهاد جالبی است.

 

  1. خوراکی هایی را انتخاب کنید که آب بیشتری داشته باشند.

گیاهان با داشتن آب و فیبر بیشتر نسبت به خوراکی های فرآوری شده، کمک می کنند تا شما مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید. به عنوان مثال، یک گوجه فرنگی آبدار بزرگ میزان کالری ای برابر با 5 عدد چوب شور دارد؛ بنابراین بهتر است که از غذاهای تازه تر استفاده کنیم تا کمتر احساس گرسنگی کرده و به مواد پرکالری روی بیاوریم.

 

  1. حبوبات:

نخود، لوبیا، عدس و سایر حبوبات، سرشار از مواد مغذی و انرژی لازم برای رشد هستند؛ آن ها به اندازه گوشت پروتئین دارند اما چربیشان بسیار کمتر است. از حبوبات می توان در سوپ ها و سالاد ها و همچنین به جای گوشت در غذاهای اصلی استفاده کرد.

 

  1. صبح ها از غلات کامل استفاده کنید.

اگر صبح ها وقت کافی برای صرف صبحانه ندارید، حتما به همراه خود مقداری غلات کامل برده و آن را در راه محل کار یا تحصیل میل نمایید. شما همچنین می توانید غلات کامل را به همراه ماست کم چرب میل نمایید. فیبر و پروتئین کمک می کنند که شما به مدتی طولانی احساس سیری داشته باشید.

 

در مقاله بعدی به معرفی راه های تشویق کودکان به خوردن غذاهای سالم خواهیم پرداخت.

 

ترجمه: مهسا سزاوار یگانه - کارشناس مهندسی پزشکی
واحد علمی شرکت تجهیزات پزشکی ماهان طب

مجله پزشکی ماهان مدیکال

 


 

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,

ارسال یک نظر

پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3
جدیدترین مقالات ماهان مدیکال

  فیلتر کردن