دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

عوارض نوشیدن قهوه

نویسنده Mahan Medical 1402/01/15 02:00:02 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : تغذیه,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

قهوه یک نوشیدنی محبوب است که معمولاً توسط مردم در سراسر جهان مصرف می شود. محققان هنوز در حال کار برای درک فواید و خطرات بالقوه قهوه برای سلامتی هستند. داده های یک مطالعه اخیر نشان داد که نوشیدن قهوه با فعالیت بیشتر و خواب کمتر مرتبط است. این مطالعه همچنین نشان داد که نوشیدن قهوه با انقباضات زودرس بطنی همراه است که بسته به فرد و شدت آن می‌تواند خطراتی برای سلامتی ایجاد کند. یک مطالعه اخیر منبع معتبر منتشر شده در مجله پزشکی نیوانگلند، تاثیر قهوه را بر چندین حوزه سلامت، از جمله آریتمی قلبی، سطح فعالیت، خواب و قند خون مورد بررسی قرار داد. محققان دریافتند افرادی که قهوه می نوشند به طور متوسط روزانه گام های بیشتری برداشته اند اما نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند اندکی کمتر می خوابند. شرکت‌کنندگانی که قهوه می‌نوشیدند، انقباضات بطنی زودرس بیشتری داشتند، نوعی ضربان قلب اضافی. این تحقیق نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه بر افراد تأثیر متفاوتی می‌گذارد و افراد می‌توانند برای توصیه‌های مناسب قهوه از متخصصان کمک بگیرند.

فواید قهوه برای سلامتی
قهوه یک نوشیدنی بسیار محبوب در سراسر جهان است. این امر آن را به یک حوزه مشترک مورد علاقه برای تحقیق تبدیل می کند. به هر حال، اگر بسیاری از مردم آن را می نوشند، به نظر می رسد ایده خوبی است که بدانید چگونه بر سلامتی تأثیر می گذارد. برخی از تحقیقات منبع معتبر نشان می دهد که قهوه ممکن است با خطر مرگ و میر کمتری همراه باشد. همچنین ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو، چاقی و برخی از انواع سرطان کمک کند. با این حال، فقط به این دلیل که قهوه فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد به این معنی نیست که همه باید آن را بنوشند. نحوه مصرف مردم قهوه خود نیز تفاوت دارد. افزودن خامه و شکر می تواند برخی از مزایای بالقوه قهوه را برای سلامتی خنثی کند منبع مورد اعتماد. دکتر چیپ لاوی، متخصص قلب و مدیر توانبخشی و پیشگیری قلبی گفته که در این مطالعه شرکت نداشت، به مدیکال نیوز تودی توضیح داد:
بیشتر مطالعات نشان می دهد که مصرف قهوه با بقای بهتر، مرگ و میر کمتر قلبی عروقی، کاهش سکته مغزی و نارسایی قلبی، فشار خون مزمن کمتر در حالی که دوز بسیار بالای مصرف حاد می تواند به طور موقت فشار خون را افزایش دهد و بهبود برخی از عوامل خطر مرتبط است. مانند دیابت نوع 2 و دیس لیپیدمی. این مزایا بیشتر از مطالعات مشاهده‌ای بزرگ جمع‌آوری شده‌اند.
اثر قهوه
این مطالعه خاص به بررسی ریتم قلب، خواب، تعداد قدم های روزانه و قند خون در رابطه با مصرف قهوه پرداخت. محققان 100 شرکت کننده بالغ سالم را در تجزیه و تحلیل خود وارد کردند و این مطالعه یک کارآزمایی تصادفی بود. دوره گردآوری داده ها دو هفته بود. شرکت‌کنندگان از مانیتورهای الکتروکاردیوگرام برای بررسی ریتم قلب استفاده کردند و از دستگاه‌های فیت بیت برای پیگیری تعداد قدم‌ها و زمان خواب استفاده کردند. در نهایت، شرکت‌کنندگان برای پیگیری سطح قند خون، یک مانیتور مداوم قند استفاده کردند. سپس از شرکت کنندگان خواسته شد که یا به مدت دو روز قهوه بنوشند یا به مدت دو روز از کافئین خودداری کنند. این تکالیف تصادفی در طول چهارده روز ادامه یافت به طوری که هیچ شرکت کننده ای بیش از دو روز قهوه مصرف نکرد یا از آن پرهیز نکرد. محققان به دنبال این بودند که ببینند شرکت کنندگان در روزهایی که قهوه می نوشند کم و بیش انقباضات دهلیزی زودرس داشتند یا خیر. انقباضات دهلیزی زودرس منبع مورد اعتماد، ضربان‌های اضافی قلب هستند که از حفره‌های فوقانی قلب شروع می‌شوند. در حالی که گاهی اوقات خوش خیم است، نویسندگان مطالعه خاطرنشان می کنند که انقباضات دهلیزی زودرس ها ممکن است به ریتم قلبی خطرناک تر کمک کنند: فیبریلاسیون دهلیزی. محققان دریافتند که نوشیدن قهوه با انقباضات دهلیزی زودرس های بیشتر مرتبط نیست. آنها همچنین دریافتند که به نظر نمی رسد نوشیدن قهوه بر سطح قند خون تأثیر بگذارد. هنگام نوشیدن قهوه، شرکت کنندگان به طور متوسط روزانه حدود 1000 قدم بیشتر برداشتند و در شب حدود نیم ساعت کمتر خوابیدند. شرکت کنندگان همچنین شاهد افزایش 50 درصدی انقباضات زودرس بطنی در روزهای مصرف قهوه بودند. انقباضات زودرس بطنی نوعی ضربان اضافی قلب است که از حفره های پایینی قلب منشاء می گیرد. با این حال، به نظر نمی رسد که رابطه ای بین نوشیدن یک فنجان قهوه و افزایش انقباضات زودرس بطنی وجود داشته باشد. دکتر گرگوری مارکوس، نویسنده این مطالعه، متخصص قلب و استاد پزشکی در دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو، یافته های کلیدی نتایج این مطالعه را توضیح داد: هر دو انتساب تصادفی برای مصرف قهوه و میزان قهوه مصرف شده با انقباضات زودرس بطنی، اقدامات بیشتر انجام شده و خواب کمتر در طول عصر بعد مرتبط بود. با این حال، نتایج در میان شرکت‌کنندگان متفاوت بود که احتمالاً به سرعت متابولیزه کردن کافئین مربوط می‌شد.

محدودیت های مطالعه
این مطالعه محدودیت هایی داشت. اولاً، مطالعه نمی تواند یک رابطه علی بین عوامل مورد بحث ایجاد کند. دوم، فقط تعداد کمی از شرکت‌کنندگان را شامل می‌شد که همگی سالم بودند، که تعمیم نتایج را محدود می‌کرد.

منبع:Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - تغذیه,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

مطالب گوناگون
درد بافت اسکار
درد بافت اسکار
1401/07/30 14:00:03 0

درمان های خانگی میگرن
درمان های خانگی میگرن
1398/06/15 23:15:09 0

4 نوع ام اس چیست؟
4 نوع ام اس چیست؟
1401/02/04 08:00:01 0

کاهش سطح قند خون
کاهش سطح قند خون
1401/04/13 20:00:02 0

بدترین دشمنان کبد
بدترین دشمنان کبد
1396/05/05 13:08:39 0

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن