دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

دلایل افتادگی سینه

نویسنده Mahan Medical 1401/11/26 14:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : زنان و زایمان,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : زیبایی,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

مجموعه ای از عوامل ممکن است منجر به افتادگی سینه ها شود، مانند سن، شاخص توده بدنی و بارداری. برخی از محققان سابقه سیگار کشیدن را با افتادگی سینه ها مرتبط می دانند، اگرچه مطالعات دیگر این یافته ها را تایید نمی کنند. سینه ها اشکال و اندازه های مختلفی دارند و می توانند در طول زمان تغییر کنند. تغییرات در سینه‌های افراد معمولاً خطرناک نیستند، اما می‌توانند باعث کاهش اعتماد به نفس و تأثیر بر کیفیت زندگی شوند. جراحی بازسازی سینه می تواند ظاهر افتادگی سینه یا پتوز سینه را بهبود بخشد. با این حال، سایر اقدامات غیرتهاجمی نیز ممکن است مفید باشند. به خواندن ادامه دهید تا در مورد علل افتادگی سینه ها و برخی اقداماتی که فرد می تواند برای تغییر ظاهر سینه های افتاده در صورت تمایل انجام دهد بیشتر بدانید.
علل
علت پتوز پستان نامشخص است. با این حال، تحقیقات سرنخ هایی را در مورد عوامل کمک کننده ارائه کرده است. محققان به برخی از عوامل مرتبط با پتوز سینه در این زنان اشاره می کنند. این عوامل عبارت بودند از:

  • سن
  • کاهش وزن قابل توجه، حدود 22.6 کیلوگرم یا بیشتر
  • بی,ام,آی بالاتر
  • اندازه فنجان سوتین بزرگتر
  • تعداد بارداری ها
  • سابقه سیگار کشیدن

عوامل دیگری که افراد فکر می کنند ممکن است در پتوز سینه نقش داشته باشد عبارتند از:

  • سابقه شیردهی
  • افزایش وزن در دوران بارداری
  • فقدان ورزش منظم بالاتنه

با این حال، محققانی که مطالعه فوق را انجام دادند، هیچ ارتباط معنی‌داری بین این عوامل و پتوز پستان پیدا نکردند. مطالعه دیگری منبع معتبر برخی از عوامل احتمالی کمک کننده برای پتوز پستان را بررسی کرد. در این نمونه، محققان 125 زن را که به دلیل داشتن سینه های افتاده برای مشاوره بازسازی سینه به کلینیک مراجعه کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند. محققان به این نتیجه رسیدند که عوامل موثر در افتادگی سینه عبارتند از:

  • سن
  • بی,ام,آی
  • وزن بافت سینه
  • تعداد بارداری ها

بر اساس این مطالعه، مهم ترین عامل برای پتوز پستان، بزرگتر بودن بافت سینه بود. برخلاف مطالعه قبلی، محققان متوجه نشدند که سیگار عامل مهمی است. انجمن جراحان پلاستیک آمریکا معتقد است که عوامل زیر ممکن است در پتوز سینه به دلیل از دست دادن خاصیت ارتجاعی پوست نقش داشته باشند:

  • بارداری
  • شیر دادن
  • نوسانات وزن
  • سالخورده
  • جاذبه زمین
  • وراثت

راه حل ها
افراد در صورت تمایل گزینه های مختلفی برای بهبود ظاهر سینه های افتاده دارند. اگرچه جراحی رایج‌ترین روش برای بهبود ظاهر سینه‌ها است، اما سایر روش‌های غیرتهاجمی نیز ممکن است مؤثر باشند. در بخش های بعدی برخی از این گزینه ها توضیح داده می شود.

عمل جراحی
جراحان پلاستیک ازسیستم طبقه بندی دیگری برای مرحله پتوز یا افتادگی سینه استفاده می کنند. این طبقه بندی ها از موقعیت نوک پستان برای اندازه گیری میزان پتوز استفاده می کنند. بسته به مرحله بندی یا طبقه بندی، جراحان ممکن است استراتژی های مدیریتی مختلفی را توصیه کنند. برای بهبود ظاهر افتادگی سینه، آنها ممکن است توصیه کنند:

  • لیفت سینه
  • تقویت سینه
  • لیفت و بزرگ کردن سینه همزمان

افرادی که دارای پروتز قبلی هستند ممکن است به مداخلات متفاوتی نسبت به افرادی که سینه های طبیعی دارند نیاز داشته باشند.

لیفت سینه
هدف لیفت سینه یا ماستوپکسی بالا بردن سینه ها با برداشتن پوست اضافی و سفت کردن بافت سینه برای تغییر شکل و حمایت از کانتور سینه بهبود یافته است. لیفت سینه اندازه بافت سینه را تغییر نمی دهد، بنابراین کسانی که سینه های بزرگ دارند ممکن است نیاز به جراحی کوچک کردن سینه داشته باشند.

تقویت سینه
برای کاهش پتوز سینه، برخی از جراحان ممکن است بزرگ کردن سینه را پیشنهاد کنند. بسته به طبقه بندی پتوز، یک فرد ممکن است نیاز به بزرگ کردن و لیفت سینه داشته باشد. برخی از پزشکان پیشنهاد می‌کنند که اگر نوک پستان 2 سانتی‌متر یا بیشتر از چین زیر پستانی قرار داشته باشد، عمل بزرگ کردن ممکن است کارساز نباشد. چین زیر پستانی محل برخورد قاعده سینه و قفسه سینه است. اگر نوک پستان از این نقطه گذشته باشد، جراح ممکن است نیاز به افزایش حجم با لیفت داشته باشد.

ماستکتومی
برخی از افراد ممکن است درخواست یا نیاز به ماستکتومی داشته باشند. ماستکتومی شامل برداشتن بافت پستان است. جراح ممکن است کل سینه یا فقط بخشی از بافت سینه را بردارد. جراحان معمولا ماستکتومی را برای افراد مبتلا به پتوز قابل توجه به دلیل خطر مشکلات نوک پستان توصیه نمی کنند. به عنوان مثال، در طول ماستکتومی، نوک پستان می تواند روی قفسه سینه جابجا شود یا جریان خون را از دست بدهد و بافت می تواند بمیرد. یک فرد می تواند با پزشک خود صحبت کند تا به او کمک کند بهترین تصمیم را بگیرد.

درمانهای خانگی
برخی افراد پیشنهاد می کنند که اقدامات غیرتهاجمی مانند تمرینات هدفمند می تواند به بلند کردن سینه های افتاده کمک کند. تمریناتی که بر روی قفسه سینه تمرکز می کنند شامل فشار دادن قفسه سینه، پرس سینه و پلانک می باشد. با این حال، پزشکان توصیه چنین تمریناتی را چالش برانگیز می دانند، زیرا محققان آنها را برای این منظور در مطالعات بالینی بررسی نکرده اند. پوشیدن سینه بند حمایتی ممکن است به بهبود ظاهر افتادگی سینه ها نیز کمک کند، اما شواهدی وجود ندارد که نشان دهد سوتین بتواند از پتوز سینه جلوگیری یا معکوس کند. حمل وزن اضافی می تواند علت پتوز سینه باشد. بنابراین، کاهش وزن با اتخاذ یک رژیم غذایی سالم ممکن است به بهبود ظاهر سینه ها کمک کند. تمرینات عضلانی و ورزش های هوازی نیز می تواند به افراد در مدیریت وزن کمک کند. در اینجا درباره نحوه کاهش سایز طبیعی سینه بیشتر بدانید. افتادگی سینه یا پتوز سینه ممکن است با افزایش سن رخ دهد، اما برخی از عوامل اضافی نیز می‌توانند تأثیرگذار باشند. اضافه وزن یکی از عوامل موثر در پتوز سینه است. اتخاذ یک رژیم غذایی سالم و یک سبک زندگی فعال می تواند به افراد کمک کند وزن خود را مدیریت کنند و احتمال افتادگی سینه را کاهش دهند. زنانی که چندقلو باردار بوده اند نیز ممکن است پتوز سینه را تجربه کنند. استراتژی‌های غیرتهاجمی برای بهبود ظاهر افتادگی سینه‌ها ممکن است مؤثر باشد، اما محققان این روش‌ها را به دقت مطالعه نکرده‌اند.

منبع  Medicalnewstoday.com:
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - زنان و زایمان,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - زیبایی,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن