دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

درمان آیورودا

نویسنده Mahan Medical 1402/01/23 14:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

آیورودا یک روش سنتی هندی است که شامل یک رویکرد طبیعی و جامع برای درمان شرایط پزشکی است. برخی از تمرین‌کنندگان آیورودا از آیورودا برای درمان آرتریت روماتوئید استفاده می‌کنند که آن را «آماواتا» می‌نامند. درمان آیورودا می تواند شامل مکمل ها، تغییرات رژیم غذایی و ورزش باشد. این مقاله به بررسی درمان آیورودا برای آرتریت روماتوئید می پردازد، از جمله اصول اولیه و اینکه آیا تحقیقات از استفاده از آن پشتیبانی می کند یا خیر. اصطلاح آیورودا ترکیبی از دو اصطلاح سانسکریت آیو زندگی و ودا دانش است. تمرین‌کنندگان برای متعادل کردن سه نیروی انرژی یا دوشا زندگی کار می‌کنند، واتا، پیتا و کافا. درمان‌های آیورودا برای آرتریت روماتوئید به این بستگی دارد که پزشک از کدام دستورالعمل‌های تشخیصی استفاده می‌کند. به عنوان مثال، کسانی که از دستورالعمل های مدهوا تمرین می کنند معتقدند که عدم تعادل در روده و ترکیبات التهابی باعث آرتریت روماتوئید می شود. از سوی دیگر، پزشکان مکتب فکری آشتانگا هریدایا معتقدند که آرتریت روماتوئید نتیجه عادات غذایی نامناسب و سبک زندگی است که باعث التهاب در بدن می شود. هر دو روش از گیاهان، مکمل ها، تغییرات رژیم غذایی و ورزش برای کمک به تسکین علائم آرتریت روماتوئید استفاده می کنند.

گیاهان و مکمل ها

تمرین آیورودا اغلب شامل استفاده از گیاهان و مکمل ها به عنوان درمان است. برخی از گیاهانی که پزشکان آیورودا اغلب برای درمان آرتریت روماتوئید استفاده می کنند عبارتند از:

  • کندر هندی
  • سیر
  • زنجبیل
  • ریسینوس کومونیس روغن کرچک
  • گیلاس زمستانی پنیر باد

برخی از فرمول‌های طب آیورودا نیز حاوی «بهاسما» هستند که فرم‌های ویژه‌ای از فلزات مانند نقره، مس و آهن هستند. یک پزشک آیورودا همچنین ممکن است روغن های خاصی را که حاوی گیاهان دارویی هستند تهیه کند. افراد می توانند این روغن ها را در مناطقی که علائم را تجربه می کنند ماساژ دهند. سازمان غذا و دارو مکمل‌های آیورودا را مانند داروهای تجویزی تنظیم نمی‌کند. در نتیجه، اطلاعات کمتری در مورد نحوه عملکرد مکمل ها، نحوه تداخل آنها با سایر داروهای تجویزی و ایمن بودن آنها در دسترس است. به همین دلیل، ضروری است که افراد مکمل های آیورودا را فقط از یک پزشک معتبر خریداری کنند و در صورت استفاده از درمان های آیورودا به پزشک خود اطلاع دهند. آنها همچنین باید از پزشک آیورودا خود بپرسند که دقیقاً چه چیزی در هر آماده سازی وجود دارد تا اطمینان حاصل شود که حاوی ترکیباتی نیست که فرد به آن حساسیت دارد یا ممکن است با سایر درمان های پزشکی تداخل داشته باشد.

رژیم غذایی

پزشکان آیورودا معتقدند عادات غذایی زیر ممکن است باعث ایجاد یا بدتر شدن علائم آرتریت روماتوئید شوند:

  • نوشیدن الکل
  • خوردن غذاهای تند
  • مصرف نمک اضافی
  • مصرف بیش از حد غذاهای ترش، شیرین یا شیرین
  • خوردن غذاهای نپخته
  • خوردن غذاهایی که باعث رفلاکس اسید می شوند
  • در نتیجه، یک پزشک آیورودا اجتناب از این غذاها را توصیه می کند.

برخی از تمرین‌کنندگان آیورودا نیز سوپ‌هایی را توصیه می‌کنند که حاوی جو و برنج هستند، زیرا تصور می‌شود این سوپ‌ها حس سبکی را به بدن اضافه می‌کنند. گاهی اوقات، یک پزشک ممکن است روغن کرچک را ناشتا توصیه کند. این زمانی است که فرد روغن کرچک، یک ملین طبیعی، را برای تشویق به تصفیه روده مصرف می کند. طی چند روز، فرد دوباره غذاها را معرفی می کند و در نهایت به یک رژیم غذایی روتین سالم پیش می رود.

ورزش و سبک زندگی

پزشکان آیورودا معتقدند که عادات سبک زندگی مثبت می تواند از درمان آرتریت روماتوئید حمایت کند. آنها معتقدند که سبک زندگی بی تحرک منجر به تشکیل آما می شود که باعث التهاب و بیماری می شود. تمرین یوگا، بخشی ضروری از طب آیورودا، می تواند به فرد مبتلا به آرتریت روماتوئید کمک کند تا فعال تر باشد و همچنین سفتی و درد را کاهش دهد. پزشکان آیورودا ممکن است نکات زیر را برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید توصیه کنند:

  • استفاده از آب گرم، نه سرد، برای استحمام و نوشیدن
  • اجتناب از قرار گرفتن در معرض نسیم سرد
  • اجتناب از چرت های آخر شب یا بعد از ظهر
  • تمرین یوگا برای از بین بردن استرس روانی
  • استفاده از ماساژ درمانی با روغن های گیاهی برای کاهش درد و سفتی

در حالی که تمرین‌کنندگان آیورودا معتقدند فعالیت بدنی می‌تواند به تسکین برخی شرایط کمک کند، آنها توصیه می‌کنند که افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید از پیاده‌روی بیش از حد خودداری کنند.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن