دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

درد پاشنه چیست؟

نویسنده Mahan Medical 1402/01/16 08:00:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : ارتوپدی,گروه : سلامت عمومی,

راه رفتن، دویدن و پریدن می تواند فشار زیادی به پا وارد کند. اگرچه پاها محکم هستند و می توانند مقدار زیادی نیرو را تحمل کنند، ممکن است فشار زیاد شود و درد پاشنه پا ایجاد شود. طبق گفته آکادمی جراحان ارتوپد آمریکا، دویدن تاثیری در حدود سه برابر وزن یک فرد دارد. چند عامل مختلف می‌توانند منجر به درد پاشنه پا شوند، اما یکی از شایع‌ترین علل آن، التهاب کف پا است. این مقاله به بررسی درمان ها و ورزش برای کمک به کاهش درد پاشنه پا و همچنین علل مختلف می پردازد.

رفتار

درمان های خودمراقبتی می تواند به کاهش درد و التهاب مرتبط با فاشیای کف پا کمک کند. در برخی موارد، یک فرد ممکن است فقط به درمان خانگی نیاز داشته باشد تا تمام تسکین های لازم را ارائه دهد. درمان های خودمراقبتی زیر می تواند کمک کند:

گزینه های درمان خانگی

درمان های زیر برای خود تجویز در خانه در دسترس هستند:

  • یخ: یخ را سه یا چهار بار در روز و هر بار حدود 15 دقیقه بمالید. قرار دادن مستقیم یخ روی پوست ممکن است ناراحت کننده باشد. افراد باید در عوض یک کیسه یخ را در یک حوله مرطوب بپیچند و روی پاشنه قرار دهند.
  • داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی : ها همچنین ممکن است به کاهش ناراحتی و التهاب کمک کنند. ایبوپروفن یک غیر استروئیدی است که برای خرید آنلاین در دسترس است.
  • ارتز: ارتزهای پا، تکیه گاه های سفارشی پا هستند. شخصی آنها را در کفش قرار می دهد. ارتزها می توانند قوس را پشتیبانی کنند، که به توزیع یکنواخت وزنی که روی پاشنه پا هنگام راه رفتن فرد وارد می شود کمک می کند. ساپورت‌های آرچ برای خرید بدون نسخه یا آنلاین در دسترس هستند، یا پزشک می‌تواند موارد سفارشی را تجویز کند.
  • آتل: پوشیدن آتل در شب نیز ممکن است کمک کند. آتل قوس و ساق پا را کشیده و ممکن است ناراحتی را کاهش دهد.
  • تغییر فعالیت‌ها: همچنین ممکن است برای افراد مفید باشد که از فعالیت‌های پرتحرک، مانند دویدن، به ورزش‌هایی که روی پاشنه پا آسان‌تر است، روی بیاورند. گزینه های کم ضربه شامل شنا و پیاده روی است.

گزینه های درمانی پزشکی

اگرچه درمان‌های خانگی می‌توانند برای کاهش درد پاشنه پای ناشی از فاشیای کف پا کافی باشند، اما ممکن است همیشه اثر مطلوب را نداشته باشند. اگر درمان خانگی موفقیت آمیز نباشد، پزشک ممکن است درمان های پزشکی دیگری مانند:

  • تزریق استروئید: هنگامی که درد پاشنه پا ادامه دارد، تزریق استروئید یک گزینه است. پزشک یک داروی استروئیدی ضد التهابی را به پاشنه پا تزریق می کند. تزریق مکرر استروئید می تواند فاسیا را ضعیف کند، بنابراین تزریق را نمی توان خیلی مکرر انجام داد.
  • جراحی: این می تواند آخرین راه حل ممکن باشد. چندین روش جراحی مختلف برای کاهش درد پاشنه پا وجود دارد. به عنوان مثال، روشی به نام رهاسازی فاسیای کف پا شامل بریدن جزئی فاسیا برای کاهش کشش بافت است.

تمرینات

التهاب کف پا می تواند روال تمرینی را مختل کند. ادامه شرکت در فعالیت های خاص می تواند درد پاشنه پا را بدتر کند، اما بیکار ماندن و اجتناب از ورزش مفید نیست. هنگام مواجهه با فاشیای کف پا، ورزش همچنان امکان پذیر است. نکته کلیدی این است که از فعالیت هایی که نیروی زیادی روی پاشنه پا وارد می کنند اجتناب کنید. افراد باید فعالیت هایی را در نظر بگیرند که معمولاً شامل ضربه پاشنه نمی شوند، مانند پارو زدن، شنا و وزنه برداری.

کشش برای فاشیای کف پا

طبق گفته آکادمی جراحان ارتوپد آمریکا، کشش های خاص می تواند به کاهش درد پاشنه پا و جلوگیری از عود مجدد التهاب کف پا کمک کند. افرادی که در صبح دچار درد کف پا هستند، ممکن است بخواهند به محض بیدار شدن از خواب، حرکات کششی زیر را انجام دهند.

کشش فاسیای نشسته

  • در انتهای تخت یا صندلی به حالت چهارپایان بنشینید.
  • پای آسیب دیده را روی زانوی پای دیگر قرار دهید.
  • با یک دست پاشنه پای دردناک و با دست دیگر انگشتان پا را بگیرید.
  • به آرامی انگشتان پا را به سمت بالا بکشید و در عین حال پاشنه پا را به سمت بالا بکشید. خم شدن انگشتان پا به سمت بالا باعث کشیدگی فاسیا می شود.
  • خم شدن مچ پا به بالا باعث کشیدگی تاندون آشیل می شود که ممکن است به کاهش درد کمک کند.
  • کشش را حدود 10 ثانیه نگه دارید.
  • پا را شل کنید و 10 تا 20 بار تکرار کنید. اگر هر دو پا درد داشتند، تمرین را روی پای دیگر نیز تکرار کنید.

پمپ های مچ پا نشسته

  • روی صندلی نشسته، پا را صاف نگه دارید و خم کنید و در مفصل مچ پا دراز کنید.
  • این تمرین باعث کشش هم فاسیا و هم عضله ساق پا می شود.
  • کشش را به مدت 5 ثانیه نگه دارید و 10 بار روی هر پا تکرار کنید.

کشش ساق پا ایستاده

  • هر دو دست را روی دیوار قرار دهید، پای عقب را صاف نگه دارید و پاشنه پا را پایین بیاورید.
  • باسن را به سمت دیوار به سمت جلو بکشید تا کشش در پشت ساق پا احساس شود.
  • 10 ثانیه نگه دارید و چندین بار تکرار کنید.
  • اگر پاشنه پای مقابل درد می کند، کشش را روی آن پا نیز تکرار کنید.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - ارتوپدی,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن