دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

بهداشت در سفر به دریا و دریاچه ها - قسمت دوم

نویسنده Mahan Medical 1396/05/03 15:50:22 0 نظر گروه : مقالات علمی,
بهداشت در ساحل

 در قسمت اول این مقاله به 3 مورد از موارد بهداشتی که لازم است در هنگام سفر به ساحل دریاها و دریاچه‌ها رعایت شود پرداختیم.

حال در ادامه به 4 مورد ضروری دیگر خواهیم پرداخت.

با ما همراه باشید

 

 

      4. از مصرف نوشیدنی‌های الکلی خودداری کنید.

مصرف الکل علاوه بر این که باعث از دست رفتن تعادل شما شده و خود می‌تواند باعث بروز خطرات جبران ناپذیری شود، روند دهیتراته شدن بدن (از دست دادن آب) را نیز سرعت می‌دهد. تعریق زیاد، اسهال و استفراغ از پیامدهای نوشیدن الکل در کنار از دست دادن آب بدن است.

 

       5.یک جعبه کمک‌های اولیه همراه خود داشته باشید.

به همراه داشتن یک جعبه کمک‌های اولیه کوجک می‌تواند از خراب شدن روز زیبای شما جلوگیری کند. یک پماد سوختگی، مسکن، بانداژ ضد آب، ضدعفونی کننده زخم، پماد هیدروکورتیزون جهت نیش حشرات، موچین جهت خارج کردن اجسام خارجی که ممکن است در هنگام قدم زدن در پای شما فرو بروند، قطره جهت جلوگیری از عفونت گوش، سرکه جهت نیش عروس‌های دریایی، قرص ضد تهوع جهت جلوگیری از دریازدگی در هنگام قایق سواری، ضدعفونی کننده دست، کرم دفع کننده حشرات و یک پاکت یخ جهت ورم‌‌های احتمالی.

 

        6.مراقب سلامتی خود باشید.

افرادی که دارای بیماری بوده و داروی خاصی مصرف می‌کنند باید همیشه داروهای خود را همراه داشته باشند. حتی هنگامی به یک سفر تفریحی کوتاه مدت می‌روید، متناسب با مدت زمان اقامتتان به میزان کافی دارو با خود ببرید. لازم به ذکر است که برخی داروها حساسیت بدن نسبت به نور خورشید را افزایش داده و برخی دیگر نیز خود به دمای بالا حساس بوده و ممکن است فاسد شوند. بهتر است در سفرهای خارج از شهر، گزارشی از وضعیت سلامتی خود که ترجیحا توسط پزشک شما نوشته شده است را به همراه داشته باشید. همچنین سعی کنید آدرس مراکز خدمات درمانی آن منطقه را داشته باشید تا در هنگام نیاز بتوانید به راحتی به این مراکز مراجعه کنید.

 

      7.خوراکی‌های مناسب در هوای گرم

با استفاده از چند بطری آب یخ زده، میتوانید یک محفظه یخچال مانند درست کرده و خوراکی‌های مناسب هوای گرم، مانند انواع و میوه‌های تازه، ساقه کرفس، لیمو و خوراکی‌هایی از این دست را داخل آن قرار داده و به همراه خود ببرید. غذاهای پخته شده را پیش از حرکت فریز کرده و سپس داخل محفظه خود قرار دهید. ترجیحا برای نوشیدنی‌ها از محفظه دیگری استفاده کنید تا درب محفظه غذاها را فقط در صورت نیاز باز کنید. اگر دمای محیط بیش از 32 درجه سانتی‌گراد است، اجازه ندهید که غذاها بیش از 1 ساعت در محیط بیرون قرار بگیرند.

 

ترجمه: مهسا سزاوار یگانه - کارشناس مهندسی پزشکی

واحد علمی شرکت تجهیزات پزشکی ماهان طب

مجله پزشکی ماهان مدیکال


مقالات مرتبط:

پیشگیری از عفونت گوش بعد از شنا در استخر و استحمام

بهداشت در سفر به دریا و دریاچه ها - قسمت اول


جهت مطالعه مطالب بیشتر در حوزه ی پزشکی و سلامت به مجله پزشکی ماهان مدیکال مراجعه بفرمایید

بیشتر بخوانید: برای پایین آوردن فشار خون چه بخوریم

بیشتر بخوانید: ونتیلاتور چیست

بیشتر بخوانید: واریس چیست

همچنین جهت خرید انواع تجهیزات پزشکی به فروشگاه آنلاین ماهان مدیکال مراجعه بفرمایید

محصولاتماسک - دستگاه اکسیژن ساز - ماسک سه بعدی - پالس اکسیمتر - دستگاه فشار خون - تب سنج - ونتیلاتور - اکسیمتر - قیمت دستگاه فشار خون - گن - جوراب واریس - ترازوی دیجیتال - کمربند طبی - زانوبند - دستگاه فیزیوتراپی خانگی - فشارسنج - دستگاه ونتیلاتورترازو - شکم بند لاغری - دستگاه پالس اکسی متر - ماسک سه لایه - فشار سنج - مچ بند - کتف بند - شکم بند - فشارسنج امرون - اکسیژن ساز - قوزک بند - زانو بند ورزشی - گن غبغب

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,

ارسال یک نظر

پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3
جدیدترین مقالات ماهان مدیکال

  فیلتر کردن