دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

رفلاکس خاموش چیست؟

نویسنده Mahan Medical 1401/07/01 16:57:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : دستگاه گوارش,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : دستگاه تنفسی,گروه : تغذیه,گروه : سلامت عمومی,

رفلاکس خاموش، وضعیتی است که در آن اسید معده باعث ناراحتی گلو می شود، به خصوص در پشت استخوان سینه در وسط تنه. همیشه باعث سوزش سر دل نمی شود، اما می تواند به گلو و تارهای صوتی آسیب برساند. این بیماری به عنوان رفلاکس حنجره، نیز شناخته می شود. محتویات معده شامل اسیدهای معده است. هنگامی که این اسیدها با لوله غذا و تارهای صوتی تماس پیدا می کنند، ممکن است تحریک، ناراحتی و سوزش ایجاد شود. عمل رفلاکس باعث این احساسات ناراحت کننده می شود. رفلاکس به یک جریان برگشتی یا برگشتی اشاره دارد. در رفلاکس حنجره ، اسید معده به مری برگشته و گلو را تحریک می کند. رفلاکس حنجره می تواند در نوزادان و بزرگسالان ایجاد شود. قابل درمان است.

علائم

  •     آبی شدن
  •     آسپیراسیون، یا استنشاق غذا و سایر ذرات به داخل ریه ها

آب دهان نوزادان معمول است، اما مشکلات تنفسی و تغذیه می تواند نشانه یک مشکل جدی تری برای سلامتی باشد. پزشک باید این علائم را بررسی کند. کودکان مبتلا به رفلاکس خاموش همیشه استفراغ و یا برگشت ندارند. محققان در حال حاضر در حال بررسی ارتباط احتمالی بین رفلاکس خاموش در کودکان و عفونت های مکرر گوش و سینوزیت هستند. برخی علائم، مانند استفراغ پرتابه یا استفراغ حاوی خون، می‌تواند نشانه‌ای از سایر مشکلات سلامتی باشد. در صورت آشکار شدن این علائم به یک متخصص بهداشت مراجعه کنید. و هنگامی که ریفلاکس اسید منجر به سوزش معده مداوم می شود، که ممکن است دو بار در هفته به مدت 3 هفته یا بیشتر رخ دهد، این به عنوان بیماری ریفلاکس معده به مری، شناخته می شود. رفلاکس خاموش یا رفلاکس حنجره فارنکس ، مشابه است، اما بدون سوزش سر دل و سوء هاضمه.

رفتار

بسیاری از بزرگسالان با تنظیم عادات غذایی خود و ایجاد تغییرات در سبک زندگی، علائم را کنترل می کنند. داروهایی برای درمان ریفلاکس خاموش، مانند آنتی اسیدها، بدون نسخه، در دسترس هستند. اینها می توانند به جلوگیری از بازگشت اسید به مری کمک کنند. برخی از این داروها به صورت آنلاین در دسترس هستند. برای یک محدوده عالی با هزاران نظر مشتری اینجا را کلیک کنید. بلوکرهای اچ2، نوعی آنتی هیستامین، ممکن است کمک کند، به خصوص اگر سرفه در شب فرد را آزار دهد. اگر آنتی اسیدها مؤثر نباشند، پزشک ممکن است یک مهارکننده پمپ پروتون، مانند امپرازول را برای کاهش اسیدیته معده تجویز کند. یک فرد مبتلا به رفلاکس حنجره، می تواند بین 4 هفته تا 6 ماه از آنها استفاده کند.

در کودکان

رفلاکس در کودکان تا سن یک سالگی شایع است و تنها کسانی که در تغذیه یا تنفس مشکل دارند نیاز به درمان دارند. تغییر عادات تغذیه نوزاد و استفاده از داروهای مناسب سن ممکن است کمک کند. در موارد شدید یا زمانی که درمان دیگری موثر نبوده است، تغذیه لوله و جراحی ممکن است ضروری باشد.

علل

در رفلاکس خاموش، اسید معده به سمت مری برگشته و باعث مشکلات گلو می شود. در نوزادان، دریچه های عضلانی انتهای لوله غذا به طور کامل رشد نکرده اند. این دریچه‌ها از برگشت محتویات معده به لوله غذا جلوگیری می‌کنند. این موضوع دفعات تف کردن نوزادان به خصوص با شکم پر را توضیح می دهد. و بزرگسالان اغلب قبل از ابتلا به رفلاکس حنجره دچار سرماخوردگی یا آنفولانزا می شوند. این شرایط ممکن است تارهای صوتی را نسبت به اسید معده حساس تر کند. برخی از ویژگی های فیزیکی ممکن است برخی از افراد را بیشتر در معرض ابتلا به رفلاکس حنجره قرار دهد، از جمله افرادی که دارای موارد زیر هستند:

  •     مشکلات دریچه لوله پایین غذا
  •     معده ای که به آرامی تخلیه می شود
  •     فتق هیاتال
  •     مشکلات مربوط به انقباض لوله غذا

عوامل خطر سبک زندگی عبارتند از:

  •     پرخوری
  •     مصرف مکرر الکل، غذاهای تند و چرب و نوشابه های گازدار
  •     سیگار کشیدن
  •     اضافه وزن داشتن

افرادی که به طور مکرر و با صدای بلند از صدای خود استفاده می کنند، مانند معلمان و خوانندگان، نیز با خطر بالایی برای ابتلا به این بیماری روبرو هستند. همچنین می تواند در دوران بارداری ایجاد شود.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

 

 

 

 

 

 

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - دستگاه گوارش,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - دستگاه تنفسی,سایر مقالات گروه - تغذیه,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن