دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

علل حرکات مکرر روده

نویسنده Mahan Medical 1401/05/29 08:17:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : دستگاه گوارش,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : تغذیه,گروه : سلامت عمومی,گروه : داخلی,

فرکانس و قوام حرکات روده می تواند یک شاخص مهم سلامت باشد. با این حال، به عنوان یک علامت مستقل ، داشتن حرکات روده بیشتر از حد معمول دلیلی برای نگرانی نیست. و بسیاری از افراد حرکات مکرر روده را با اسهال مرتبط می کنند ، که شامل مدفوع سست یا آبکی است. با این حال ، طیف گسترده ای از عوامل می تواند باعث حرکات مکرر روده جامد شود. این عوامل شامل رژیم غذایی فرد ، آلرژی غذایی و شرایط بهداشتی است. و در این مقاله ، ما بررسی می کنیم که چند بار حرکات روده در افراد با وضعیت سلامتی خوب رخ می دهد. ما همچنین علل و درمان حرکات مکرر روده جامد را پوشش می دهیم و توضیح می دهیم که چه زمانی به پزشک مراجعه کنید.

 


ماهان مدیکال مرجع تخصصی عرضه انواع جوراب واریس در یرند های معتبر داخلی و خارجی


 

علل حرکات مکرر روده چیست؟

فرکانس و قوام حرکات روده می تواند شاخص های مهم سلامت فرد باشد. و با این حال، کارشناسان بهداشت تعداد خاصی از حرکات روده را طبیعی یا سالم ذکر نمی کنند. و استاندارد کلی این است که بیشتر افراد یک تا سه حرکت روده در یک منبع روزانه دارند. با این حال ، منابع تحقیقی، نشان می دهد که، داشتن سه حرکت روده در هفته هنوز سالم است. داشتن کمتر از سه حرکت روده در هفته ممکن است نشان دهنده یبوست باشد ، به ویژه اگر مدفوع سخت و دشوار باشد. و برعکس، سه یا چند حرکات روده آبکی در یک روز ممکن است به معنای منبع باشد که یک فرد دارای اسهال باشد. و این استانداردهای کلی است و برای همه صدق نمی کند. این مهم است که افراد در صورت مشاهده هرگونه تغییر قابل توجه یا مداوم در عادت های توالت خود ، آنچه را که برای آنها معمولی است ، در نظر بگیرند.

دلیل

تحقیقات نشان می دهد که طیف گسترده ای از عوامل می تواند باعث حرکات مکرر روده شود:

  • عفونت های دستگاه گوارش : عفونت ها ، که ممکن است به دلیل ویروس ها ، باکتری ها یا انگل ها باشد ، اغلب می توانند باعث مشکلات روده کوتاه مدت شوند. یک مطالعه نشان داد که بسیاری از کودکان مبتلا به حرکات روده مکرر غیرقانونی دارای یک انترو ویروس غیر پلیو هستند.
  • آلرژی های غذایی: اینها باعث می شود سیستم ایمنی بدن بیش از حد به غذاهای خاص واکنش نشان دهد و به اشتباه آنها را به عنوان پاتوژن رفتار کند. حدود 3 4 ٪ از بزرگسالان در کشورهای غربی دارای آلرژی غذایی هستند که در صورت تأثیر بر توانایی نفس فرد می تواند جدی باشد.
  • کافئین: به دلیل اثر ملین کافئین ، پایه و اساس بین المللی اختلالات دستگاه گوارش می گوید که بیش از دو یا سه فنجان قهوه یا چای در روز می تواند باعث اسهال شود.
  • بیماری سلیاک: این بیماری در هر 100 نفر در سراسر جهان حدود 1 نفر را تحت تأثیر قرار می دهد. افراد مبتلا به بیماری سلیاک هنگام خوردن گندم ، جو یا چاودار ، پاسخ کامل سیستم ایمنی بدن را تجربه می کنند. این پاسخ می تواند بر حرکات روده فرد تأثیر بگذارد و به روده کوچک آنها آسیب برساند.
  • عدم تحمل لاکتوز: این شرایط تا 70 ٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می دهد. افراد مبتلا به این بیماری بدون داشتن مشکلات روده نمی توانند محصولات لبنی را مصرف کنند.
  • ورزش: ورزش به طور کلی سالم است ، اما برخی از افراد ، مانند دونده های مسافت طولانی ، ممکن است در هنگام کار کردن ، نیازهای قدرتمندی برای جابجایی روده خود داشته باشند. برخی حتی ممکن است اسهال را تجربه کنند. کارشناسان پیشنهاد می کنند که این اثر به دلیل کاهش جریان خون به روده بزرگ است.
  • مشکلات مثانه صفرا: شرایطی مانند سندرم هابا، نشان دهنده ارتباط بین عملکرد مثانه ضعیف و حرکات مکرر روده است.
  • سندرم روده تحریک پذیر: رایج ترین منبع فرمت شده اسهال عملکردی، سندرم روده تحریک پذیر همچنین می تواند باعث یبوست شود. برخی از افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر، ممکن است هر دو علائم را تجربه کنند.
  • بیماری التهابی روده: کولیت اولسراتیو و منبع غیرقانونی کرون دو شکل از این اختلال سیستم ایمنی بدن است که باعث التهاب مزمن دستگاه گوارش می شود و می تواند منجر به آسیب طولانی مدت شود.
  • داروها یا سوء مصرف مواد مخدر: بسیاری از داروها می توانند باعث مشکلات گوارشی از جمله آسپرین ، داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی، آنتی بیوتیک ها و داروهای فشار خون شوند.
  • سرطان: تغییر در عادات روده می تواند نشانه سرطان روده بزرگ باشد، به ویژه اگر همراه با سایر منبع های علامت دار مانند کم خونی، کاهش وزن غیر عمدی، خستگی، خون در مدفوع و خونریزی از مقعد باشد.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

 

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - دستگاه گوارش,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - تغذیه,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
پربازدیدترین مقالات
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن