دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

شکلات و رفلاکس اسید

نویسنده Mahan Medical 1401/07/01 16:45:01 0 نظر گروه : مقالات علمی,گروه : دستگاه گوارش,گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : دهان و دندان,گروه : تغذیه,گروه : داخلی,

تجربه رفلاکس اسیدی گاه به گاه بسیار رایج است. بیشتر مردم متوجه می شوند که برخی از غذاها بیشتر از سایرین باعث ایجاد علائم می شوند. یکی از مقصران احتمالی شکلات است. گاهی اوقات اسفنکتر تحتانی مری، که محتویات معده را در جای خود نگه می دارد، اسید معده را دوباره به مری آزاد می کند. مری لوله ای است که غذا را مستقیماً وارد معده می کند. غذای نیمه هضم شده و اسید معده مری را تحریک می کند که باعث ایجاد احساس سوزش در قفسه سینه می شود. این حس نام های زیادی دارد، از جمله:

  •     سوزش سردل
  •     رفلکس اسید
  •     سوء هاضمه اسیدی
  •     بیماری ریفلاکس معده

در این مقاله، در مورد ارتباط بین شکلات و رفلاکس اسید و همچنین غذاهای دیگری که باید از آن اجتناب کنید، بیشتر بدانید.

آیا شکلات باعث رفلاکس اسید می شود؟

با توجه به آکادمی تغذیه و رژیم غذایی، بین شکلات و رفلاکس اسید رابطه وجود دارد. غذاهای با محتوای چربی بالا، مانند شکلات، چیپس سیب زمینی، بیکن، پنیر و غذاهای سرخ شده، سرعت تخلیه معده را کاهش می دهند. و این غذاها همچنین باعث می شوند که لس، ماهیچه دریچه مانندی که از برگشت محتویات معده به سمت مری جلوگیری می کند، شل شود. در نتیجه، اسید معده به سمت مری حرکت می کند و بافت حساس آنجا را احتمالاً برای مدت طولانی در معرض اسید قرار می دهد. و شکلات همچنین حاوی متیل گزانتین است که یک ماده طبیعی است که قلب را تحریک می کند و بافت ماهیچه صاف را شل می کند. این ویژگی‌ها گاهی اوقات می‌توانند مفید باشند، به عنوان مثال، هنگام درمان آسم، زیرا به افراد کمک می‌کند احساس کنند راه‌های هوایی‌شان باز می‌شود. با این حال، در افراد مبتلا به ریفلاکس اسید معده، متیل گزانتین همچنین لس، را شل می کند و فرصت های بیشتری برای اسید معده ایجاد می کند تا مری را تحریک کند.

  • سایر غذاهایی که باید از آنها اجتناب کنید
  • غذاهای تند ممکن است باعث سوزش سر دل شوند.

علاوه بر شکلات، سایر غذاها و نوشیدنی ها محرک های شناخته شده برای سوزش سر دل هستند، از جمله:

  •     غذاهای چرب
  •     میوه های خانواده مرکبات
  •     غذاهای ادویه دار
  •     گوجه فرنگی و محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی
  •     نعناع
  •     پیازها
  •     قهوه
  •     الکل
  •     نوشیدنی های گازدار

همه به رفلاکس اسید معده از همه این غذاها مبتلا نمی شوند و غذاهایی وجود دارند که در این لیست نیستند که علائم را برای برخی افراد فعال می کنند. رژیم غذایی تاثیر بسزایی در رفلاکس اسید دارد. عوامل زیر نیز از دلایل احتمالی هستند:

  •    سیگار کشیدن یا قرار گرفتن در معرض دود سیگار
  •     اضافه وزن داشتن
  •     آنتی هیستامین ها
  •     آرام بخش ها
  •     داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی
  •     داروهای آسم و فشار خون بالا
  •     بارداری
  •     فتق هیاتال

افرادی که به دنبال پیشگیری از رفلاکس اسید هستند می توانند با داشتن یک دفترچه غذایی شروع کنند. نوشتن اینکه چه چیزی و چه زمانی می خورند و بعد از آن چه احساسی دارند می تواند به افراد کمک کند تا غذاهای محرک خود را شناسایی کرده و سپس از آنها اجتناب کنند. قهوه می تواند به ویژه برای افرادی که رفلاکس اسید معده دارند دردسرساز باشد. مانند شکلات، حاوی متیل گزانتین است که لس را به آرامش تشویق می کند. قهوه همچنین باعث تولید ترشحات معده می شود که بسیار اسیدی هستند و می توانند باعث سوزش سر دل شوند. فلفل چیلی به دلیل داشتن کپسایسین یکی از مواد اصلی بسیاری از غذاهای تند است. طبق تحقیقات، کپسایسین ممکن است باعث سوزش سر دل در برخی افراد شود. افرادی که سعی می کنند از غذاهای سرخ شده پرهیز کنند، می توانند جایگزین های ساده ای کنند، مانند انتخاب سیب زمینی پخته به جای سیب زمینی سرخ کرده. با این حال، توجه به جزئیات مهم است، زیرا پوشاندن سیب زمینی پخته شده با کره یا خامه ترش ممکن است باعث ایجاد علائم شود. الکل، نوشابه های گازدار و برخی غذاها، مانند نعناع، گوجه فرنگی و مرکبات - ممکن است به خودی خود باعث ایجاد رفلاکس اسید نشوند اما ممکن است آسیب قبلی به مری را تشدید کنند.

خلاصه

معمولاً افراد گاه به گاه دچار رفلاکس اسید می شوند. کالج آمریکایی گوارش گزارش می دهد که بیش از 60 میلیون نفر در ایالات متحده حداقل یک بار در ماه علائم رفلاکس اسید را دارند. و برای جلوگیری از ناراحتی و خطر عوارضی مانند آسیب به مری، افراد می توانند اقداماتی را برای کاهش علائم انجام دهند. از آنجایی که بین خوردن شکلات و دوره های رفلاکس اسید رابطه وجود دارد، افرادی که دچار سوء هاضمه مکرر هستند باید مصرف شکلات و سایر محرک ها مانند الکل، قهوه و غذاهای چرب را کاهش دهند. ایجاد تغییرات در رژیم غذایی، کاهش وزن اضافی، پوشیدن لباس های گشاد و غذا نخوردن چند ساعت قبل از رفتن به رختخواب می تواند به اکثر افراد کمک کند تا رفلاکس اسید معده را مدیریت کنند. برخی دیگر ممکن است نیاز به مصرف داروهای ضد اسید بدون نسخه داشته باشند یا برای سایر گزینه های درمانی به پزشک مراجعه کنند.

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

 

 

 

 

سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - دستگاه گوارش,سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - دهان و دندان,سایر مقالات گروه - تغذیه,سایر مقالات گروه - داخلی,

ارسال یک نظر

مطالب گوناگون
درد رباط گرد چیست؟
درد رباط گرد چیست؟
1401/09/19 02:00:01 0

نووکائین چیست؟
نووکائین چیست؟
1401/11/29 20:00:01 0

دفع پروتئین
دفع پروتئین
1396/05/04 16:38:37 0

ایمپلنت های پستان
ایمپلنت های پستان
1401/03/08 14:00:01 0

دستگاه لمسی مکانیکی
دستگاه لمسی مکانیکی
1401/02/21 20:00:01 0

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
نرم افزار تحلیل تصاویر پزشکی

نرم افزار تحلیل تصاویر پزشکی

Mahan Medical 1402/12/17 17:00:02 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن