سوراخ دونات مدیکر چیست؟
سوراخ دونات مدیکر یک اصطلاح محاورهای است که شکافی را در پوشش داروهای تجویزی در مدیکر توضیح میدهد. برای سال 2020، مدیکر در حال ایجاد برخی تغییرات است که به بستن سوراخ دونات بیش از هر زمان دیگری کمک میکند. مدیکر قسمت دی بخشی از مدیکر است که به فرد کمک می کند تا هزینه داروهای تجویزی را پرداخت کند. فردی که در مدیکر ثبت نام کرده است مجبور نیست بخش دی مدیکر را انتخاب کند. با این حال، آنها باید پوشش داروهای تجویزی دیگری را داشته باشند، معمولاً از طریق بیمه خصوصی یا مبتنی بر کارفرما. در این مقاله، سوراخ دونات و نحوه اعمال آن در هزینه های داروهای تجویزی مدیکر را تعریف می کنیم.
سوراخ دونات مدیکر چیست؟
برنامههای مدیکر دی میتواند بر اساس انتخاب یک فرد متفاوت باشد. هر طرحی فهرستی از داروهایی را که پوشش میدهد، و همچنین داروهای دیگری را که ممکن است درصدی از هزینهها را پوشش دهد، فهرست میکند. اصطلاح سوراخ دونات به روشی که فرد برای پوشش نیاز دارد، اشاره دارد. یک فرد مبلغ مشخصی را برای داروهای تجویزی خود می پردازد و به محض اینکه این فرانشیز را برآورده کرد، طرح آنها بودجه را بر عهده می گیرد. با این حال، زمانی که طرح تا سقف مشخصی پرداخت شده باشد، فرد به سوراخ دونات رسیده است. پس از رسیدن به این مرحله، فرد باید دوباره هزینه داروهای خود را پرداخت کند تا زمانی که به مقدار مشخص دیگری برسد. پس از این، طرح آنها یک بار دیگر پرداخت را به عهده می گیرد. مشکل سوراخ دونات این است که بسیاری از مردم در ایالات متحده به محض رسیدن به سوراخ دونات، مصرف داروهای خود را متوقف می کنند، زیرا نمی توانند هزینه های بالای داروها را بپردازند. آنها اغلب مجبورند هزاران دلار برای داروهای تجویزی بپردازند تا زمانی که از این شکاف پوششی عبور کنند. با این حال، هنگامی که فردی از سوراخ دونات عبور می کند، به "پوشش فاجعه بار" می رسد. پس از رسیدن به این مرحله، تنها باید حدود 5 درصد از هزینه داروهای تجویزی را بپردازند. با این حال، برای بسیاری از مردم در ایالات متحده، رسیدن به مرحله پوشش فاجعهآمیز مشکل یا غیرممکن است. قانونگذاران قانونی را تصویب کرده اند که به آرامی به بستن سوراخ دونات کمک کرده است، مانند قانون مراقبت مقرون به صرفه. با این حال، مردم همچنان با هزینه هایی که برای داروهای تجویزی خود می کنند، تغییراتی را در پوشش خود تجربه می کنند. این پوشش زمانی پایان مییابد که فرد به محدودیت مالی خود در مخارج مواد مخدر برسد و در طول پوشش فاجعهبار دوباره شروع میشود. هدف تغییرات مدیکر کاهش هزینه هایی است که افراد در حین حضور در سوراخ دونات متحمل می شوند.
شکاف سوراخ دونات در سال 2020 چقدر است؟
در سال 2011، دولت اقدامات متعددی را انجام داد که شروع به بستن سوراخ دونات کرد. اینها عبارت بودند از:
- 2011: قانون مراقبت مقرون به صرفه، تولیدکنندگان دارو را ملزم میکرد که تا 50 درصد برای داروهای نام تجاری و تا 14 درصد برای داروهای ژنریک تخفیف ارائه کنند، که خرید داروها را برای مردم آسانتر میکرد.
- 2012-2018: تخفیف ها همچنان افزایش یافت.
- 2018: قانون بودجه دو حزبی تغییرات در تخفیف داروهای تجویزی را زمانی که شخصی در سوراخ دونات بود سرعت بخشید. مثالها شامل تخفیفهای تولیدکننده و کاهش هزینههای یک فرد برای داروهای نام تجاری پس از ورود به شکاف دونات بود.
- هدف از این تغییرات، مقرونبهصرفهتر کردن داروها به محض رسیدن فرد به سوراخ دونات بود که افراد را به ادامه مصرف داروهای خود تشویق میکرد و خطر وقفه در درمان را کاهش میداد.
از سال 2020، پوشش داروهای تجویزی به شکل زیر است:
- یک فرد بسته به طرح دارویی خود، هزینه داروهای تجویزی خود را پرداخت می کند. طرح آنها بخش باقی مانده را تامین می کند.
- هنگامی که یک شخص و شرکت بیمه او به طور مشترک در مجموع 4020 دلار پرداخت می کنند، فرد به مرحله بعدی می رسد - سوراخ دونات.
- در سوراخ دونات، فرد 25 درصد از هزینه های دارویی خود را از جیب خود می پردازد و برای پوشش بقیه هزینه ها از تولیدکنندگان دارو تخفیف دریافت می کند.
- شرکت بیمه مبلغی را که فرد از جیب خود برای داروها در سوراخ دونات پرداخت کرده است، جمع می کند. وقتی این مجموع به 6350 دلار رسید، یک نفر از سوراخ دونات عبور کرده است.
- یک فرد اکنون در مرحله پوشش فاجعه بار پوشش دارویی خود قرار دارد. شرکت بیمه آنها اکنون از آنها می خواهد که یا 5٪ از هزینه دارو را بپردازند یا حداقل پرداختی را که هر کدام بیشتر است، بپردازند.
- در حالت ایده آل، این تغییرات به فرد این امکان را می دهد که به مدت طولانی به داروهایی که پزشک تجویز می کند دسترسی داشته باشد.
منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال
سایر مقالات گروه - مقالات علمی,سایر مقالات گروه - دستگاه گوارش,سایر مقالات گروه - تغذیه,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,