دسترسی سریع به برخی از گروه های پر بازدید

‎‏آرایشی و بهداشتی   ‎‏گن بعد از جراحی   ‎‏جوراب واریس   زانوبند‎‏   ‎‏کمربند طبی   گن   دستگاه فشار خون   ‎‏محلول ضدعفونی کننده   کرم سیکالفیت‎‏

بی نظمی عاطفی چیست؟

نویسنده Mahan Medical 1401/07/04 00:27:07 0 نظر گروه : مقالات تخصصی پزشکی,گروه : مغز و اعصاب,گروه : سلامت عمومی,گروه : روانشناسی,

بی نظمی عاطفی به مشکل در تنظیم احساسات اشاره دارد. این می تواند به روش های مختلفی ظاهر شود، مانند احساس غرق شدن در چیزهای به ظاهر جزئی، تلاش برای کنترل رفتارهای تکانشی، یا داشتن طغیان های غیرقابل پیش بینی. این نمایش احساسات شدید می تواند بر روابط، کار، مدرسه و زندگی روزمره تأثیر بگذارد. کسی که قادر به تنظیم احساسات خود باشد، می تواند رفتار خود را در مواقعی که شرایط ایجاب می کند، تطبیق دهد. فردی که قادر به انجام این کار نیست ممکن است به وضعیتی به نام اختلال در نظم عاطفی مبتلا شود. اگرچه اختلال در نظم عاطفی لزوماً نشانه ای از اختلال سلامت روان نیست، اما می تواند نشانه ای از شرایط مختلف باشد، مانند اختلال اختلال تنظیم خلقی.

بی نظمی عاطفی چیست؟

اختلال در تنظیم عاطفی، منبع قابل اعتماد وضعیتی است که بر نحوه تجربه و مدیریت احساسات فرد تأثیر می گذارد. این منبع مورد اعتماد در کودکان و نوجوانان بسیار رایج است و می تواند تا بزرگسالی ادامه یابد. هنگامی که فردی دچار اختلال در تنظیم عاطفی می شود، ممکن است در تنظیم احساسات خود مشکل داشته باشد و طغیان خشم، اضطراب، افسردگی یا رفتارهای آسیب رسان به خود نشان دهد. افراد مبتلا به بی نظمی ممکن است واکنش عاطفی مناسبی نسبت به موقعیتی که در آن قرار دارند نداشته باشند. در نهایت، این وضعیت می تواند بر کیفیت زندگی، تعامل اجتماعی، زندگی شخصی، زندگی کاری و روابط فرد تأثیر بگذارد. بی نظمی عاطفی همچنین می تواند یکی از ویژگی های دیگر شرایط باشد، مانند اختلال اختلال در تنظیم خلقی مخل منبع مورد اعتماد، اختلال شخصیت مرزی منبع مورد اعتماد، اختلال کمبود توجه بیش فعالی و غیره. پزشکان همچنین ممکن است آن را به عنوان بی نظمی، نوسانات شدید خلق و خو، نوسانات خلقی یا خلق و خوی ناپایدار یاد کنند. انواع مختلفی از بی نظمی هیجانی وجود دارد و تجربه هر فرد منحصر به فرد است. به طور معمول، بی نظمی هیجانی به این معنی است که یک فرد در پاسخ به یک محرک، احساسات بسیار شدیدی دارد. بنابراین، یک فرد ممکن است احساس کند که احساساتش خارج از کنترل است. آنها همچنین ممکن است در تشخیص احساسات خود مشکل داشته باشند و در مورد رفتار خود احساس سردرگمی، گناه یا استرس داشته باشند. و برخی از علائم رایج عبارتند از:

    تجربه واکنش‌های عاطفی قوی نسبت به رویدادهایی که معمولاً روی افراد دیگر تأثیر نمی‌گذارند

  •     نوسانات خلقی
  •     احساس غرق شدن در احساسات
  •     داشتن احساسات شدید که کنترل آنها دشوار است
  •     ناتوانی در مقابله با استرس
  •     افسردگی
  •     اضطراب
  •     خود آزاری
  •     مصرف بیش از حد مواد

علل

در برخی موارد، یافتن علت بی نظمی آسان نیست. عوامل زیادی وجود دارد که می تواند باعث اختلال در نظم عاطفی در فرد شود. به نظر می رسد آسیب روانی اولیه ناشی از سوء استفاده یا بی توجهی مراقبین، یکی از دلایل محتمل باشد. این ضربه می تواند به این معنی باشد که کودک با مراقبان خود پیوندی ایجاد نمی کند و می تواند به اختلال دلبستگی واکنشی مبتلا شود. علاوه بر این، اگر مراقبان خود با اختلالات عاطفی زندگی کنند، ممکن است برای مدل‌سازی مهارت‌های مقابله‌ای و احساسات متعادل تلاش کنند. گاهی اوقات بی نظمی عاطفی حتی بدون هیچ علت یا علل روانشناختی قابل شناسایی مربوط به تربیت آنها هنوز رخ می دهد. این ممکن است فقط در طبیعت کودک یا ساختار عصبی او باشد.

اختلالات مرتبط

بی نظمی عاطفی در دوران کودکی ممکن است احتمال ابتلا به سایر اختلالات سلامت روان را افزایش دهد. شرایط زیر می تواند برخی از جنبه های اختلال در نظم عاطفی را شامل شود:

  • اختلال نقص توجه بیش فعالی : پزشکان معمولاً این اختلال رشد عصبی را در دوران کودکی تشخیص می دهند. با این حال، می تواند تا بزرگسالی ادامه یابد. کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه بیش فعالی ممکن است در توجه یا کنترل رفتار تکانشی خود دچار مشکل شوند.
  • اختلالات طیف اوتیسم : این اختلال رشدی می تواند بر ارتباطات و رفتار تأثیر بگذارد. به طور کلی، علائم در 2 سال اول زندگی ظاهر می شود.
  • اختلال شخصیت مرزی : افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی یک الگوی مداوم از مسائل مربوط به خودانگاره، خلق و خو و رفتار دارند. این می تواند منجر به انجام اقدامات تکانشی و مشکلات رابطه شود.
  • اختلال استرس پس از سانحه پیچیده : پزشکان ممکن است این وضعیت را در بزرگسالان یا کودکانی که به طور مکرر آسیب هایی مانند خشونت، بی توجهی یا سوء استفاده را تجربه کرده اند، تشخیص دهند.
  • اختلال بی نظمی خلقی مخرب : این وضعیت دوران کودکی می تواند شامل تجربه خلق و خوی شدید و طغیان های شدید خلق و خو باشد. 

منبع : Medicalnewstoday.com
ترجمه : تحریریه ماهان مدیکال

 

سایر مقالات گروه - مقالات تخصصی پزشکی,سایر مقالات گروه - مغز و اعصاب,سایر مقالات گروه - سلامت عمومی,سایر مقالات گروه - روانشناسی,

ارسال یک نظر

جدیدترین مقالات ماهان مدیکال
آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

آشنایی با نرم افزار Zebra Medical Vision

Mahan Medical 1402/12/20 08:00:02 0
پلتفرم AnvoyAi

پلتفرم AnvoyAi

Mahan Medical 1402/12/18 08:00:01 0
نرم افزار تحلیل تصاویر پزشکی

نرم افزار تحلیل تصاویر پزشکی

Mahan Medical 1402/12/17 17:00:02 0
پربازدیدترین مقالات
رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

رنگ ادرار قهوه ای نشانه چیست

Mahan Medical 1399/08/09 23:39:25 6
جفت قدامی چیست؟

جفت قدامی چیست؟

Mahan Medical 1401/06/19 02:09:01 6
حساسیت به توت فرنگی

حساسیت به توت فرنگی

Mahan Medical 1401/05/12 02:01:01 1
12 دلیل  ریزش موی بدن

12 دلیل ریزش موی بدن

Mahan Medical 1400/04/10 12:05:26 0
پرش لب چیست؟

پرش لب چیست؟

Mahan Medical 1401/12/26 14:00:01 1
علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

علت سرفه‌ های مداوم چیست؟

Mahan Medical 1400/01/24 11:48:29 3

  فیلتر کردن